Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Novo mesto

SKUPAJ ZA ZLATE GASILCE

Piše: RK

Čas objave:
19.04.2023 10:30

S poslanim sms-om GASILCINM5 na 1919 pomagamo novomeškim poklicnim in prostovoljnim gasilcem do opreme za pranje intervetnih oblačil in hkrati sodelujemo v žrebu za podpisan dres Gorana Dragića. V živo bo prenos žreba danes ob 9.30 na Facebook strani Srčni lev.

V studiu so nas obiskali pobudnik akcije Božo Kostadinovski, direktor in poveljnik GRC Novo mesto Gregor Blažič in gasilec Boštjan Dragan. Kot je pojasnil Božo, dobrodelna akcija temelji na dresu Gorana Dragiča, ki ga bo dobil izžrebanec med poslanimi dobrodelnimi sms-i. "Naš zlati kapetan Goran Dragić nam je s svojo fundacijo podaril zlati dres s svojim podpisom, dres NBA ekipe Brooklyn Nets, za katero je igral leta 2022. Društvo Srčni lev je ta dres poklonil našim zlatim fantom iz Gasilsko-reševalnega centra Novo mesto z namenom zbiranja sredstev za nakup opreme potrebne za čiščenje in dezinfekcijo gasilskih zaščitnih oblačil," je pojasnil Božo in dodal, da je za naše gasilce ključnega pomena skrb za zdravje. "Vendar vemo, da so na intervencijah gasilci izpostavljeni različnim nevarnim snovem, ki se kopičijo v gasilski zaščitni obleki. V kolikor želimo ohraniti zdravje naših gasilcev, je ključnega pomena redno čiščenje gasilskih zaščitnih oblek. Zato smo se v odločili, da pomagamo vsem novomeškim gasilcem pri nakupu nove naprave za čiščenje in dezinfekcijo zaščitnih gasilskih oblek in tako pripomoremo k zdravju naših zlatih fantov," poudarja Božo in pristavi, da bodo zbrana sredstva pripomogla, da bodo oblačila vseh novomeških poklicnih in prostovoljnih gasilcev urejena in pripravljena za nove podvige. 

Vsi sodelujoči, ki bomo poslali preko SMS sporočil, sodelujemo v žrebu za podpisani dres. Pošljimo SMS GASILCINM5 na 1919, časa je do 15.5.2023.

Pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na: https://srcni-lev.com/skupaj-za-zlate-gasilce/.

Žreb boste v živo lahko spremljali na Facebook: strani https://www.facebook.com/skupajzmoremoskupajsmomocnejsi/

Božo Kostadinovski, Gregor Blažič in Boštjan Dragan s Petro in Juretom