kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Krka

Slab obisk sejma Turizem in prosti čas

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.01.2013 16:51

Danes bo vrata zaprl tradicionalni sejem Turizem in prosti čas, ki je od četrtka potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Tudi tokrat so se ga na razstavnem prostoru Turistične zveze Slovenije brezplačno udeležila Turistična društva z Dolenjske, Posavja, Bele Krajine ter Ribniškega in Kočevskega, in sicer tista, ki so pravočasno poravnala letno članarino, vsa druga pa na lastne stroške.

V okviru Turistične zveze od Turjaka Kolpe so skupaj svojo dejavnost predstavila TD Kostel, Kočevje in Ribnica, občina Kočevje, Kostel, Črnomelj, Metlika in Semič pa v okviru projekta Edina (turistično območje ob reki Kolpi). Glavna značilnost sejma je, da je bilo letos udeležencev manj, tudi obiskovalcev je bilo v četrtek in petek komaj nekaj deset.

Več si je slovensko in tujo, tudi ponudnikov Turističnih uslug iz sosednih držav je bilo veliko manj kot prejšnja leta, prišlo ogledati včeraj in danes. Skratka, gospodarsko krizo še kako čuti tudi turizem, je poudarila Karmen Grebenc Burger, generalna sekretarka Turistične zveze Slovenije.

karmen burger.mp3