Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Novice Brežice

Sobotna ´Športna predstava´ sredi Brežic

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.09.2015 09:07

Ob zaključku projekta Sports for healthy aging/Šport za zdravo starost, ki je nedvomno zaznamoval letošnje poletje v Posavju in športno aktiviral preko 500 uporabnikov, je na vrsti še sklepno dejanje.

Beactive - Športna predstava sredi Brežic, bo svoje dogajanje pričela danes, v soboto, ob 15. uri v starem mestnem jedru. V sklopu pestrega programa bodo obiskovalce navduševali košarkarski akrobati Dunking Devils, demonstratorji BMX in skate veščin, preizkusili se boste lahko v Body Zorbingu, … Brežice bo ta dan obiskal tudi ultramaratonec Dušan Mravlje, ki bo v sklopu predavanja v Mestni hiši Brežice delil svoje tekaške izkušnje, športno-fotografsko se bosta soočila Franc Šavrič in Luka Rudman, v številne vsebine pa se boste lahko aktivno vključili tudi obiskovalci.

Tako ste vabljeni k sodelovanju v turnirju ulične košarke, na delavnico trebušnega plesa, najmlajši pa na zabavne cirkuške delavnice v izvedbi Cirkokroga.

Vzporedno bo na Športno rekreativnem centru Grič potekala otvoritev Street Workout Parka z javnim treningom in tekmo, večerno dogajanje pa bo ob 20. uri na glavnem prizorišču glasbeno obarvala zasedba Muff.

Spremenjen prometni režim
V času prireditve bo v centru Brežic potekal tudi spremenjen prometni režim. Od 5. ure zjutraj bo popolna zapora dela Ceste prvih borcev (med križiščem Bizeljska – CPB in Kržičnikova –CPB). Obvoz bo urejen po Kržičnikovi. Zapora se bo sprostila v nedeljo, 27.9., ob 5. uri zjutraj.



Pogovor s Simono Potočar