ženska Dobra karma

Navade, s katerimi si zgradite samospoštovanje

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 10. julija

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

koroanvirus, aplikacija, sledenje, nadzor Svet24.si

Čakanje na delo se lahko še podaljša. Sledilna ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tina Gorenjak Njena.si

Hvaležna Tina Gorenjak: ljubim in sem ljubljena

Novice Novo mesto

Sofinanciranje prireditev, ki imajo pomen za turistično promocijo

Piše: R.K.

Čas objave:
25.03.2020 06:37

Novomeška občina objavlja razpis za sofinanciranje izvedbe mednarodnih in medobčinskih prireditev, ki bodo potekale v letu 2020, in ki imajo pomen za turistično promocijo Mestne občine Novo mesto in destinacije Dolenjska. Predvidena višina razpisanih sredstev je 25 tisoč evrov.

Predmet sofinanciranja so množične športne, kulturne, turistične in druge prireditve z medobčinsko in mednarodno udeležbo, ki v Mestni občini Novo mesto ali v destinaciji Dolenjska (vodilne destinacije Novo mesto, Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice) generirajo večje število nočitev in imajo pomen za turistično promocijo občine oziroma destinacije Dolenjska, in bodo potekale v letu 2020.

Zainteresirani prosilci lahko oddate vlogo - prijavne obrazce za dodelitev sredstev do porabe namenskih sredstev oziroma najkasneje do 15. aprila.

Če v prvem razpisnem roku vsa sredstva ne bodo razdeljena, bo komisija do vključno 1. oktobra prispele vloge odpirala enkrat mesečno. Na podlagi odločitve komisije bo občina prijavitelje obvestila o rezultatih javnega poziva najkasneje v 30 dneh po odprtju prijave.

Podrobnosti najdete tukaj