Mary ŠEvo Svet24.si

FOTO: Kriptomilijonar na jahto lani povabil Špelo...

zdravnik Svet24.si

Zlom zdravstva: brez osebnega zdravnika je 130.000...

Robert Aaron Long Svet24.si

Pokol v masažnih salonih: »streljal na vsakega, ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

Screenshot 2021-07-26 at 20.06.43 Necenzurirano

Z Janšo je bil na Mavriciju še en državni ...

seks Dobra karma

Preverite - koliko seksa je preveč?!

jaz legenda, i am legend, will smith Odkrito.si

Obtičal je v 2027 in svari pred IZUMRTJEM ...

Novice Novo mesto

Spletna stran Energije plus z najboljšo oceno med slovenskimi in tujimi dobavitelji

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
22.07.2021 06:00

V raziskavi Energetika On-line 2021, ki jo je izvedlo podjetje za uporabniško raziskovanja E-laborat d.o.o. je Energija plus dosegla najboljšo oceno med slovenskimi in izbranimi tujimi dobavitelji.

Ni več dvoma, da se globalna družba premika v smeri digitalne prihodnosti. Višja produktivnost in učinkovitost poganjata digitalno preobrazbo družbe in njenih akterjev. Digitalizacija usmerja uporabniško izkušnjo in pospešuje dvosmerno komunikacijo med podjetjem in kupcem. To potrjuje tudi raziskava Energetika On-line 2021, ki jo je izvedlo podjetje E-laborat d.o.o. in z njo predstavilo stanje energetske panoge na spletu.

Kot zapišejo avtorji raziskave le ta prikazuje, v kolikšni meri spletna mesta slovenskih energetskih podjetij zadovoljujejo potrebe uporabnikov, sledijo trendom spletnega komuniciranja in poslovanja ter upoštevajo pravila, ki so se v zadnjih letih močno spremenila. Dodajo še, da so se pravila igre spremenila, še posebej v luči epidemije koronavirusa in zahtevajo hitre in pregledne postopke na mobilnih spletnih mestih, hkrati pa kupci pričakujejo »omni-channel« izkušnjo.

Skupna razvrstitev Energije plus dokaz usmerjenosti k kupcu

Ocena spletnega mesta in mobilnega spletnega mesta daje skupno razvrstitev slovenskih energetskih podjetij, kjer je Energija plus zasedla prvo mesto med vsemi energetskimi podjetji. Spletna mesta so bila analizirana po večih kriterijih: od vstopne strani, do predstavitve produktov in kontaktnih točk s končnimi kupci.

energija-plus
Energija plus
Energija plus

Nad povprečjem tujih podjetij se je uspelo dvigniti tudi Energiji plus, v primerjavi z letom 2018 pa smo spletno stran izboljšali za kar pet mest. Raziskava Energetika On-line 2021 je analizirala izbrana spletna mesta slovenskih energetskih podjetij in tudi 13 tujih. Med izbranimi podjetnimi je bila tudi Energija plus. »Pred slovensko energetsko panogo so v prihodnjih mesecih in letih številni izzivi, večina pa je usmerjenih v zagotavljanje izkušnje
po meri uporabnika«, zapiše Uroš Žižek, vodja razvoja in raziskav pri podjetju E-laborat d.o.o.

energija-plus
Energija plus
Energija plus