Mary ŠEvo Svet24.si

FOTO: Kriptomilijonar na jahto lani povabil Špelo...

zdravnik Svet24.si

Zlom zdravstva: brez osebnega zdravnika je 130.000...

Primož Roglič Svet24.si

Roglič v boj za medalje v kronometru: "Bo poseben...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

seks Dobra karma

Preverite - koliko seksa je preveč?!

Bahra zahirović3 Njena.si

Ljubezen na vasi: Bahra postala plavolaska

Novice Šentjernej

Sprejem najuspešnejših učencev pri županu

Piše: R.K.

Čas objave:
22.06.2021 13:30

V Kulturnem centru Primoža Trubarja je župan Občine Šentjernej Jože Simončič sprejel najuspešnejše devetošolce Osnovne šole Šentjernej. Ponosno so se tradicionalnega sprejema pri županu udeležili najuspešnejši učenci devetih razredov, kar 19 jih je bilo letos.

Konec meseca junija nestrpno pričakujejo vsi osnovnošolci, še posebej prelomen je ta čas za devetošolce, ki končujejo osnovno šolo. V vseh letih šolanja so pridno nabirali znanje in modrosti ter nekateri dosegali zavidljive rezultate na različnih področjih. Župan Občine Šentjernej Jože Simončič je tudi letos na sprejem povabil vse tiste devetošolce, ki so bili vsa leta osnovne šole nadpovprečno uspešni in so vse razrede končali z odličnim učnim uspehom. Letos je bilo takih kar 19, kar dokazuje, da šentjernejsko osnovno šolo zapušča izjemna generacija, ki bo zagotovo tudi v prihodnje opozarjala nase.

sprejem-najuspešnejših-učencev-pri-županu
Sprejem najuspešnejših učencev pri županu
Občina Šentjernej

Župan jim je čestital za vse, kar so dosegli, v želji, da bodo tudi v prihodnje tako uspešni, ko se bodo prav gotovo radi vračali nazaj domov v svojo občino Šentjernej. Župan jim je dejal, naj se čim bolj vključujejo v družbeno življenje, si poiščejo srečo, sledijo izzivom, naj se nikogar ne bojijo in naj bodo ponosni nase in na to, od koder prihajajo. Devetošolci odličnjaki so županu z veseljem predstavili tudi svojo izbiro nadaljnjega koraka v življenju.

sprejem-najuspešnejših-učencev-pri-županu
Sprejem najuspešnejših učencev pri županu
Občina Šentjernej

Spregovoril je tudi ravnatelj OŠ Šentjernej Aljoša Šip. V nadaljevanju druženja je župan devetošolcem odličnjakom podaril knjigo z naslovom Brata Gorišek - vizionarja smučarskih poletov ter Šentjernejskega petelina. Seveda tudi tokrat ni manjkalo sladko presenečenje, po sproščenem klepetu pa so devetošolci izkoristili še priložnost za spominsko fotografiranje.