Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Kočevje, Trebnje

Ste za nov karierni izziv?

Piše: Radio Krka/Finance

Čas objave:
08.07.2015 06:40

Kovinar Kočevje in Trimo Trebnje razpisujeta prosto delovno mesto.

Kovinar Kočevje d.o.o. s svojo 69-letno tradicijo pri izvajanju strojno instalacijskih del razpisuje delovno mesto za pomočnika direktorja za operativno in tehnično področje, pišejo današnje Finance.
Iščejo kandidata z najmanj visokošolsko izobrazbo strojne smeri, z desetletnimi izkušnjami s področja projektnega vodenja, dobrim poznavanjem računalniških programov, organizacijskimi in vodstvenimi sposobnostmi ter strokovnim izpitom iz strojne stroke. V dinamičnem delovnem okolju zagotavljamo izbranemu kandidatu osebno ter strokovno rast.

V trebanjskem Trimu pa iščejo vodja projektov v tujini. Delo vodje projektov vsebuje koordinacijo projekta na sedežu delodajalca med zunanjimi strankami (investitorji, zunanji projektanti, arhitekti in nadzorniki, kooperanti) ter notranjimi strankami (projektiva, nabava, proizvodnje, odprema in montaža). Vodja projekta v skladu s potrebami projekta občasno dela tudi na lokaciji projekta v tujini. Vodja projektov je odgovoren za stroškovni in terminski nadzor projekta od podpisa pogodbe do izvedbe (primopredaje) in plačila.

Od kandidatov pričakujejo najmanj visoko izobrazbo gradbene smeri, znanja in izkušnje s področja projektnega vodenja, vsaj pet let izkušenj na področju vodenja mednarodnih projektov, prednost bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje z vodenjem projektov na nemškem govornem področju, aktivno znanje nemškega jezika (zaželeno tudi znanje angleškega jezika), pripravljenost in zmožnost občasno delati v tujini, samostojnost in odgovornost, komunikativnost, urejenost, sposobnost vodenja in timskega dela.