Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Novice Kočevje, Trebnje

Ste za nov karierni izziv?

Piše: Radio Krka/Finance

Čas objave:
08.07.2015 06:40

Kovinar Kočevje in Trimo Trebnje razpisujeta prosto delovno mesto.

Kovinar Kočevje d.o.o. s svojo 69-letno tradicijo pri izvajanju strojno instalacijskih del razpisuje delovno mesto za pomočnika direktorja za operativno in tehnično področje, pišejo današnje Finance.
Iščejo kandidata z najmanj visokošolsko izobrazbo strojne smeri, z desetletnimi izkušnjami s področja projektnega vodenja, dobrim poznavanjem računalniških programov, organizacijskimi in vodstvenimi sposobnostmi ter strokovnim izpitom iz strojne stroke. V dinamičnem delovnem okolju zagotavljamo izbranemu kandidatu osebno ter strokovno rast.

V trebanjskem Trimu pa iščejo vodja projektov v tujini. Delo vodje projektov vsebuje koordinacijo projekta na sedežu delodajalca med zunanjimi strankami (investitorji, zunanji projektanti, arhitekti in nadzorniki, kooperanti) ter notranjimi strankami (projektiva, nabava, proizvodnje, odprema in montaža). Vodja projekta v skladu s potrebami projekta občasno dela tudi na lokaciji projekta v tujini. Vodja projektov je odgovoren za stroškovni in terminski nadzor projekta od podpisa pogodbe do izvedbe (primopredaje) in plačila.

Od kandidatov pričakujejo najmanj visoko izobrazbo gradbene smeri, znanja in izkušnje s področja projektnega vodenja, vsaj pet let izkušenj na področju vodenja mednarodnih projektov, prednost bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje z vodenjem projektov na nemškem govornem področju, aktivno znanje nemškega jezika (zaželeno tudi znanje angleškega jezika), pripravljenost in zmožnost občasno delati v tujini, samostojnost in odgovornost, komunikativnost, urejenost, sposobnost vodenja in timskega dela.