zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Novice Novo mesto

Svetovanje za razvoj kompetenc zaposlenih

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.11.2015 09:09

Z oktobrom RIC Novo mesto zaključuje projekt Svetovanje za odrasle, ki je potekal od 15. 4. 2015.

Prednostne ciljne skupine, za katere so izvajali svetovanje v okviru projekta, so odrasli, ki imajo dokončano največ štiriletno srednjo šolo in so zaposleni, stari 45 let in več; brezposelni, stari 50 let in več; mlajši odrasli, ki so zgodaj opustili izobraževanje, Romi, invalidi, migranti ali obsojenci.

V okviru projekta so o njihovih aktivnostih posneli predstavitveni film Svetovanje za razvoj kompetenc zaposlenih in večje priložnosti na trgu dela, s katerim želimo predstaviti naše delo – še posebej skupini brezposelnih ter zaposlenih starejših nad 45 let. Poleg tega želijo s filmom promovirati njihovo dejavnost tudi v prihodnje. Projekt Svetovanje za odrasle je financiran s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) ter EU znotraj evropskega socialnega sklada (ESS), zato so vse storitve za uporabnike brezplačne.

V okviru poprojektne aktivnosti organizirajo dogodek z naslovom Temelj uspešnega podjetja so sposobni in motivirani zaposleni − Kako z zaposlenimi graditi mostove?, ki bo danes ob 13. uri v prostorih RIC- a Novo mesto (Topliška cesta 2, Novo mesto). Predavala bo strokovnjakinja za ravnanje z zaposlenimi (Human Resource Management) mag. Saša Ogrizek iz podjetja AZA PLUS, d. o. o.