Kiki Rahimovski Svet24.si

Zadnje Akijeve besede sinu Kristijanu

dom Svet24.si

Kaj se dogaja po domovih za starejše? Jih res ne ...

stol, gora, karavanke Svet24.si

Po padcu na grebenu umrl turni smučar

janez jansa pl4 Reporter.si

Janša kuha žabe: nihče od politikov ne sme ...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

baloni, državno-prvenstvo, balonarstvo Odkrito.si

Balonarska nesreča na Barju

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Novice Trebnje

Trebanjski levi odhajajo na priprave v Kranjsko Goro

Piše: RK Trimo Trebnje

Čas objave:
06.08.2021 13:12

Pred člansko zasedbo trebanjskih levov je osemdnevni cikel avgustovskih priprav v Kranjski Gori. Včeraj se je na pot proti severozahodu države podalo 19 igralcev, skupaj s sedemčlanskim strokovnim štabom. V torek bo na sporedu tudi prva pripravljalna tekma proti zasedbi SC Ferlacha.

Za četo Uroša Zormana je že dober teden priprav na novo tekmovalno sezono. Uvodoma so se zbrali prejšnji ponedeljek, zdaj pa se po desetih dneh podajajo na priprave v Kranjsko Goro, kjer bodo dvignili kondicijsko pripravljenost in rokometno igro na višji nivo. V okviru osemdnevnih priprav moštvo čakata še nedeljski t.i. teambuilding ter torkova pripravljalna tekma proti avstrijskemu prvoligašu Ferlachu.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje: “Namen priprav v Kranjski Gori bo dvigniti nivo kondicijske pripravljenosti in rokometne igre, saj se uvodna evropska tekma proti Dancem že bliža. Hkrati je to obdobje namenjeno tudi povezovanju igralcev in vzpostavitvi ekipnega duha.”

Urh Brana, vratar RK Trimo Trebnje: “Tudi letos odhajamo na priprave v Kranjsko Goro. Tam bomo dvignili kondicijsko pripravljenost ter rokometno igro dvignili na čim višji nivo, da se pripravimo za začetek sezone, ki bo zelo naporna. Prav tako se bomo z ekipo družili celoten dan, kar bo pripomoglo, da se še dodatno povežemo in skupaj pridemo do zastavljenih ciljev.”