vrtec, tommaso, avto Svet24.si

Na dvorišču vrtca avto do smrti zbil 4-letnika

Kavni aparat Svet24.si

Zaradi predrage kave poklical policijo, ta pa je ...

plinski-t Necenzurirano

Prazne obljube Hrvaške: Slovenija ostala brez ...

rtv slovenija bobo Reporter.si

Levica je leta »harala« po RTV, zdaj pa se je ...

kelsey wingert Ekipa24.si

Grozljivo! Novinarko 'pokosila' žogica, ki je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Zakonci v eksperimentu ne nosijo svojih oblačil

doncic pm Ekipa24.si

Šok: Dončić ima zdravstvene težave, zadnjo ...

Novice Prečna

Upokojenci tokrat na županovem pokalu v Dolenjskih Toplicah

Piše: R.K.

Čas objave:
22.07.2021 09:16

Včeraj so se člani Društva upokojencev Prečna udeležili tekme v kegljanju s kroglo na vrvici, mešane ekipe, ženske in moški, za Županov pokal Občine Dolenjske Toplice. Tekmovanje je organiziralo Društvo upokojencev Dolenjske Toplice pod okriljem Občine Dolenjske Toplice.

Tekmovala so Društva upokojencev Dolenjske Toplice, Uršna sela, Straža, Žužemberk, Kočevje in Prečna. Pokale in prehodni pokal sta najboljšim trem podelila župan Občine Dolenjske Toplice, gospod Franci Vovk ter predsednik Društva upokojencev Dolenjske toplice in ob enem predsednik PZDU Dolenjske in Bele krajine, gospod Dušan Kraševec. Oba sta vse navzoče pred in po tekmi nagovorila in poudarila, da je namen takih društvenih tekmovanj druženje in spoznavanje. Član Društva upokojencev Prečna, Drago Šulc se je v imenu tekmovalk in tekmovalcev zahvalil predsedniku društva za lepo izpeljano tekmo, županu Občine Dolenjske Toplice pa, da je omogočil Društvu upokojencev izpeljati to prireditev.

1. mesto je zasedla ekipa Društva upokojencev Dolenjske Toplice, 2. mesto ekipa Prečne in 3. mesto ekipa Uršnih sel. Zmagovalna ekipa je prejela tudi veliki prehodni pokal, ki ga ima sedaj že drugo leto v lasti Društvo upokojencev Dolenjske Toplice. Tekmovanje je potekalo v sproščenem vzdušju in glasnim navijanjem. Tudi sojenje in zapisovanje je bilo na uglednem nivoju, so še sporočili.