Rok Povšič Svet24.si

FOTO: Rok je peš odšel od doma, nato pa se je za...

carmen istanbul (3) Svet24.si

Carmen Osovnikar pobegnila v Turčijo

alojz ihan pl3 Svet24.si

Alojz Ihan: Lahko se zgodi, da bo omikron ...

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

FFYh_3dXsAgvQ6p Necenzurirano

Kje je Borut Pahor? Igra se z lego kockami ...

Dorangel Vargas Facebook Odkrito.si

GROZLJIVA ZGODBA: Andski Hannibal Lecter

doncic Ekipa24.si

ZAROKA, ki je navdušila VSE V DVORANI! ...

Novice Prečna

Upokojenci tokrat na županovem pokalu v Dolenjskih Toplicah

Piše: R.K.

Čas objave:
22.07.2021 09:16

Včeraj so se člani Društva upokojencev Prečna udeležili tekme v kegljanju s kroglo na vrvici, mešane ekipe, ženske in moški, za Županov pokal Občine Dolenjske Toplice. Tekmovanje je organiziralo Društvo upokojencev Dolenjske Toplice pod okriljem Občine Dolenjske Toplice.

Tekmovala so Društva upokojencev Dolenjske Toplice, Uršna sela, Straža, Žužemberk, Kočevje in Prečna. Pokale in prehodni pokal sta najboljšim trem podelila župan Občine Dolenjske Toplice, gospod Franci Vovk ter predsednik Društva upokojencev Dolenjske toplice in ob enem predsednik PZDU Dolenjske in Bele krajine, gospod Dušan Kraševec. Oba sta vse navzoče pred in po tekmi nagovorila in poudarila, da je namen takih društvenih tekmovanj druženje in spoznavanje. Član Društva upokojencev Prečna, Drago Šulc se je v imenu tekmovalk in tekmovalcev zahvalil predsedniku društva za lepo izpeljano tekmo, županu Občine Dolenjske Toplice pa, da je omogočil Društvu upokojencev izpeljati to prireditev.

1. mesto je zasedla ekipa Društva upokojencev Dolenjske Toplice, 2. mesto ekipa Prečne in 3. mesto ekipa Uršnih sel. Zmagovalna ekipa je prejela tudi veliki prehodni pokal, ki ga ima sedaj že drugo leto v lasti Društvo upokojencev Dolenjske Toplice. Tekmovanje je potekalo v sproščenem vzdušju in glasnim navijanjem. Tudi sojenje in zapisovanje je bilo na uglednem nivoju, so še sporočili.