Mary ŠEvo Svet24.si

FOTO: Kriptomilijonar na jahto lani povabil Špelo...

hrvaška policija, splošna Svet24.si

Grozljiv umor na Krku: Mož zadavil ženo in ...

Primož Roglič Svet24.si

Roglič v boj za medalje v kronometru: "Bo poseben...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

baterije, hrenovka Odkrito.si

PAZLJIVO! To se zgodi, če otrok pogoltne ...

Bahra zahirović3 Njena.si

Ljubezen na vasi: Bahra postala plavolaska

Novice Prečna

Upokojenci tokrat na županovem pokalu v Dolenjskih Toplicah

Piše: R.K.

Čas objave:
22.07.2021 09:16

Včeraj so se člani Društva upokojencev Prečna udeležili tekme v kegljanju s kroglo na vrvici, mešane ekipe, ženske in moški, za Županov pokal Občine Dolenjske Toplice. Tekmovanje je organiziralo Društvo upokojencev Dolenjske Toplice pod okriljem Občine Dolenjske Toplice.

Tekmovala so Društva upokojencev Dolenjske Toplice, Uršna sela, Straža, Žužemberk, Kočevje in Prečna. Pokale in prehodni pokal sta najboljšim trem podelila župan Občine Dolenjske Toplice, gospod Franci Vovk ter predsednik Društva upokojencev Dolenjske toplice in ob enem predsednik PZDU Dolenjske in Bele krajine, gospod Dušan Kraševec. Oba sta vse navzoče pred in po tekmi nagovorila in poudarila, da je namen takih društvenih tekmovanj druženje in spoznavanje. Član Društva upokojencev Prečna, Drago Šulc se je v imenu tekmovalk in tekmovalcev zahvalil predsedniku društva za lepo izpeljano tekmo, županu Občine Dolenjske Toplice pa, da je omogočil Društvu upokojencev izpeljati to prireditev.

1. mesto je zasedla ekipa Društva upokojencev Dolenjske Toplice, 2. mesto ekipa Prečne in 3. mesto ekipa Uršnih sel. Zmagovalna ekipa je prejela tudi veliki prehodni pokal, ki ga ima sedaj že drugo leto v lasti Društvo upokojencev Dolenjske Toplice. Tekmovanje je potekalo v sproščenem vzdušju in glasnim navijanjem. Tudi sojenje in zapisovanje je bilo na uglednem nivoju, so še sporočili.