jasmina kandorfer Dobra karma

"Ljudi testiramo in uporabljamo intuicijo," je ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

20191025_150340 Reporter.si

Primer iz Celja: Kako ravnati, da v domu ...

koronavirus, slovenija Svet24.si

V torek 39 na novo okuženih, umrli sta dve osebi

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

Novice Nm

V 5 dneh spali le 8 ur

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.01.2013 08:23

Potem ko je Slovenijo ta teden zajelo obilno sneženje, so se na delavce zimskih služb usule številne kritike, češ da slabo delajo. Tokrat se je v bran zimski službi postavila jutranja redakcija Radia Krka, ki je vsak dan brez težav prišla pravočasno na delovno mesto. In to okrog 4.30 ure.

In če potegnemo črto čez teden, ali pa vržemo še eno lopato belo gmote na kup, ugotovimo, da so bili jutranjiki oz. poslušalci, ki so se odpravili na delo oz. obveznostim zelo zgodaj, nekje med 5. in 6. uro zjutraj, mnogo bolj zbrani za volanoim in pozitivno kritični do delavcev v zimskih sužbah.

Namreč nihče ni tarnal nad slabo očiščenimi cestami, pač pa so povedali, da obilno sneži in da je dobesedno nemogoče očistiti takšno količino snega. Ali drugače povedano, ko so delavci prvič očistili cesto, se je lahko v slabi uri nabrala že nova, tudi 10 cm, visoka snežna odeja.

Povsem drugačne pa so bile reakcije poslušalcev, ki so se na delo odpravljali med 7. in 8. uro. Slednji so bili negativno kritični do zimskih služb.

Ob tem naj še dodamo, da so nekateri delavci v zimskih službah od ponedeljka pa do danes, petka, spali vsega skupaj le 8. ur.