ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

elektrika (1) Svet24.si

Ste pripravljeni na večdnevni električni mrk?

čaj, pitje čaja Svet24.si

Čaji, ki preženejo nespečnost, prehlad, ...

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

mačke, mačka Odkrito.si

Končno! Znanstveniki so potrdili, da so vse ...

mura mm 1 Ekipa24.si

NOROOO! Britanec IAN, veliki NAVIJAČ Mure, je v ...

Novice Črnomelj

V Črnomlju obeležili dan za kakovost izobraževanja odraslih

Piše: R.K.

Čas objave:
17.09.2021 12:51

Pripravili so delavnico za udeležence izobraževanja odraslih z naslovom S kakovostnim izobraževanjem do uspeha.

Svetovalka za kakovost na ZIK-u, Irena Bohte, se je z udeleženci pogovarjala o tem, kaj jim pomeni kakovostno izobraževanje, kdaj je učitelj kakovosten, katera znanja si želijo pridobiti udeleženci in s katerimi vsebinami bi popestrili izobraževalni program. Udeleženci so spoznali skrb za kakovost izobraževanja v organizaciji, delo svetovalke za kakovost, komisije za kakovost ter sodelovali pri načrtovanju izobraževanja glede na ugotovljene izobraževalne potrebe in lastne cilje.

Praznovanje dneva kakovosti bo potekalo tudi v ponedeljek, 20. septembra, ko se bodo srečale članice Komisije za kakovost ZIK Črnomelj. Pogovorile se bodo o opravljenih aktivnostih na področju presojanja in razvijanja kakovosti v preteklem šolskem letu in začele z načrtovanjem poglobljene samoevalvacije na izbranih področjih kakovosti.

Oba dogodka potekata v okviru skupne akcije Tednov vseživljenjskega učenja 2021 Dan za kakovost, v kateri sodelujejo omrežje svetovalcev za kakovost izobraževanja odraslih ter organizacije, nosilke Zelenega znaka kakovosti. Nosilec zelenega znaka Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje je tudi ZIK Črnomelj.