Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

elon musk Svet24.si

Elon Musk pozval k 'razbitju' Bezosovega Amazona

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Bolnišnica jesenice, jeseniška bolnišnica Svet24.si

Okužena medicinska sestra v jeseniški ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

rudi-bučar Odkrito.si

Bi prepoznali tega glasbenika?

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

Novice Novo mesto

V petek dobrodelni koncert varovancev VDC Nm

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.10.2012 13:44

Varovanci Varstveno delovnega centra Novo mesto vas ta petek ob 19.30 uri vabijo v Športno dvorano Leona Štuklja na dobrodelni koncert.

Varovanci so danes obiskali Radio Krka. Pogovarjali smo se o njihovem delu v centru in petkovem koncertu, kjer ne bo manjkalo dobre volje. Med drugim bodo varovanci nastopili s svojim skečom Recepcija.

Pridobljena sredstva bodo namenili za interesne dejavnosti, športne aktivnosti, specialno olimpijado, srečanje oseb z motnjo in brez motnje "Inclusia". Vabljeni ta petek ob 19.30 uri v dvorano Leona Štuklja, lepo bo. Vstopnice lahko kupite v vseh enotah VDC Novo mesto in na dan koncerta v dvorani.

Nastopali bodo narodno-zabavni ansambli: Korenine, Troštarji, ansambel Kristal, Topliška pomlad, ansambli Rubin, Akordi, Frančič in Florjan. NastopIl bo tudi pevec Marijan Novina. Predstavili se bosta plesni skupini Zebra in Plesni studio Novo mesto, prav tako odlični plesni par Staša Berkopec in Rodion Khromov bosta zastopala Plesni klub Novo mesto. Nastopila bosta tudi Brajdimir in Berta.

Koncerta se bodo udeležili tudi športniki, olimpijec Primož Kobe in košarkarji Krke.

S pisanimi baloni bo otroke razveselil Nodi iz Knjižnice Mirana Jarca iz Novega mesta, na frajtonarico pa bo zaigral Gašper Omrzel.

Ob tej priložnosti so varovanci v goste povabili tudi dr. Dieterja Klammerja, organizatorja srečanja oseb z motnjo in brez motnje - Inclusia iz Celovca. Ob tje priložnosti bo dr. Klammer izročil donacijo.