robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

Nadiya Bychkova Njena.si

Zapeljiva Nadiya Bychkova res spet samska?

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

Novice Novo mesto

V Revozu predstavitev za predstavnike tujih diplomatskih predstavništev

Piše: STA

Čas objave:
23.01.2020 08:33

Na sedežu podjetja Revoz v Novem mestu, bodo v sklopu niza dogodkov, ki ga pripravlja direktorat za gospodarsko in javno diplomacijo ministrstva za zunanje zadeve, danes pripravili predstavitev za predstavnike tujih diplomatskih predstavništev Business-to-Diplomacy. Srečanja se bodo udeležili tudi tuji veleposlaniki.

Ministrstvo za zunanje zadeve je sporočilo, da je srečanje Business-to-Diplomacy namenjeno tako predstavnikom tujih diplomatskih predstavništev, akreditiranih za Slovenijo, kot tudi veleposlanikom oz. njihovim namestnikom in ekonomskim svetovalcem.

Udeležence bodo uvodoma nagovorili državni sekretar na zunanjem ministrstvu Dobran Božič, francoska veleposlanica v Sloveniji Florence Ferrari in kot glavni gostitelj predsednik uprave Revoza Kaan Ozkan.

Z današnjim srečanjem sicer želijo Slovenijo predstaviti z njenimi poslovnimi zgodbami ter z aktualno sektorsko tematiko. Izbrani temi današnjega srečanja sta električna mobilnost in predstavitev Revoza, ki je največji slovenski izvoznik in tudi najpomembnejša tuja naložba v slovenski avtomobilski industriji.

Zaključni del obiska bodo namenili t. i. mreženju in neformalnim pogovorom, je še sporočilo ministrstvo za zunanje zadeve.