denis-avdić Svet24.si

FOTO in VIDEO: Denisu Avdiću voščili tudi dve ...

opica tamarinka Svet24.si

Skrivnostna izginotja in smrt v živalskem vrtu

sova, rusija, vohunjenje Necenzurirano

Skrivnost stavbe, kjer je bil štab ruskih vohunov

plavajoce mobilne hise ljubljanica-pl003 Reporter.si

Jankovićevi stari znanci so se omastili: bivša ...

Igor E Ekipa24.si

Sramota na nacionalki! Izkušenega Berganta ...

konec Njena.si

Sanjski moški: Blaž in Arijanna skupaj smučata,...

luka doncic Ekipa24.si

Lukaaaaa! Dončić po poškodbi z neverjetnim ...

Novice

V Trubarjevem domu upokojencev gasilska vaja

Piše: R.K.

Čas objave:
04.11.2022 13:43

V sklopu letošnjega meseca požarne varnosti je v petek, 28. oktobra v Loki pri Zidanem mostu potekala občinska gasilska vaja.

Pri izvedbi gasilske vaje z naslovom "Gašenje požara in reševanje v Trubarjevem domu ukopojencev v Loki pir Zidanem mostu"" v organizaciji Gasilske zveze Sevnica so sodelovali pripadniki prostovoljnih gasilskih društev iz celotne občine, Poklicna gasilska enota Krško, Policijska postaja Sevnica, Zdravstveni dom Sevnica in Trubarjev dom upokojencev.

Kot prvi so se na poziv na intervencijo odzvali v domačem PGD Loka pri Zidanem Mostu, sledili so še Propstovoljno gasilsko društvo Sevnica in ostala društva iz Gasilske zveze Sevnica ter Poklicna gasilska enota Krško, ki je sodelovala pri gašenju požara in reševanju z višin.

Poveljnik Gasilske zveze Sevnica Gašper Janežič se je skupaj s predsednikom Gasilske zveze Sevnica Vinvencem Knezom, županom Senice Srečkom Ocvirkov in direktorjem Trubarjevega doma upokojencev Robertom Potočnikom v sklepnem delu uspešno izvedene vaje vsem sodelujočim zahvalil za sodelovanje. Izvedena vaja je bila pomemben preizkus usposobljenosti enot in prilagoditve zaščite in reševanja na tako zahtevnem objektu, kot je dom starejših občanov.