profimedia-0739909126 Svet24.si

Moldavska predsednica zavrnila Orbanov poljub

profimedia-0308365697 Svet24.si

Hrvati bodo uvažali spermo iz EU

Anže Logar in Eva Irgl Necenzurirano

Logar je ponižni sluga dona iz Grosuplja #kolumna

logar irgl pl Reporter.si

Janševa platforma sprenevedanja: Anže Logar in ...

žan vipotnik maribor mm Ekipa24.si

Maribor je našel naslednika Žana Vipotnika? ...

Medtem ko še vedno večina Britancev podpira monarhijo, se vse več ljudi, zlasti mladih, nagiba k rep Odkrito.si

Toliko denarja morajo Britanci dati za kraljevo ...

dragic 2 Ekipa24.si

Goran Dragić brutalno iskreno o svoji ...

Novice

V Trubarjevem domu upokojencev gasilska vaja

Piše: R.K.

Čas objave:
04.11.2022 13:43

V sklopu letošnjega meseca požarne varnosti je v petek, 28. oktobra v Loki pri Zidanem mostu potekala občinska gasilska vaja.

Pri izvedbi gasilske vaje z naslovom "Gašenje požara in reševanje v Trubarjevem domu ukopojencev v Loki pir Zidanem mostu"" v organizaciji Gasilske zveze Sevnica so sodelovali pripadniki prostovoljnih gasilskih društev iz celotne občine, Poklicna gasilska enota Krško, Policijska postaja Sevnica, Zdravstveni dom Sevnica in Trubarjev dom upokojencev.

Kot prvi so se na poziv na intervencijo odzvali v domačem PGD Loka pri Zidanem Mostu, sledili so še Propstovoljno gasilsko društvo Sevnica in ostala društva iz Gasilske zveze Sevnica ter Poklicna gasilska enota Krško, ki je sodelovala pri gašenju požara in reševanju z višin.

Poveljnik Gasilske zveze Sevnica Gašper Janežič se je skupaj s predsednikom Gasilske zveze Sevnica Vinvencem Knezom, županom Senice Srečkom Ocvirkov in direktorjem Trubarjevega doma upokojencev Robertom Potočnikom v sklepnem delu uspešno izvedene vaje vsem sodelujočim zahvalil za sodelovanje. Izvedena vaja je bila pomemben preizkus usposobljenosti enot in prilagoditve zaščite in reševanja na tako zahtevnem objektu, kot je dom starejših občanov.