računalnik, ženska, spletna prevara Svet24.si

V ljubezen 49-letne Hrvatice s Turkom se je ...

zdravniki Svet24.si

Covidni dodatki: Toliko po novem pravilniku ...

sova, rusija, vohunjenje Necenzurirano

Skrivnost stavbe, kjer je bil štab ruskih vohunov

plavajoce mobilne hise ljubljanica-pl003 Reporter.si

Jankovićevi stari znanci so se omastili: bivša ...

doncic Ekipa24.si

Kako se je iskrilo! Pomočnik Detroita želel ...

Gašper Rifelj postal televizijski voditelj Njena.si

Gašper Rifelj se spopada z jutranjim vstajanjem

luka doncic Ekipa24.si

Lukaaaaa! Dončić po poškodbi z neverjetnim ...

Novice Ljubljana

Velika nakupovalna središča že s spremenjenim delovnim časom

Piše: STA

Čas objave:
13.03.2020 08:48

Nakupovalna središča v lasti družbe Spar European Shopping Centers (SES) bodo od petka obratovala po spremenjenem delovnem času. Ljubljanska Citypark in Center Vič, mariborski Europark in celjski Citycenter bodo tako od ponedeljka do sobote odprti od 10. do 18. ure, ob nedeljah pa zaprti. Za trgovine Interspar spremembe ne veljajo.

Iz družbe SES Slovenija so tako sporočili, da bodo Intersparovi super- in hipermarketi zaradi nujne učinkovite oskrbe prebivalstva odprti po nespremenjenem delovnem času, od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 21. ure in ob nedeljah od 9. do 15. ure. S tem bo zagotovljena dolgoročna oskrba z osnovnimi potrebščinami, so poudarili v upravljalcu omenjenih nakupovalnih središč.

Zagotovili so, da bodo v dobrobit ljudi sprejeti vsi varnostni ukrepi, ki omogočajo upoštevanje vseh zdravstvenih priporočil za ravnanje, kot npr. redna dezinfekcija rok tudi med obiskom centrov.

Pristojni redno spremljajo aktualno situacijo. "Če se situacija spremeni ali bodo objavljene nova priporočila s strani uradnih inštitucij, bodo seveda upoštevana," je napovedal direktor SES Slovenija Toni Pugelj.