coffee-gabe072fd4_1920 Svet24.si

Da smo začeli piti kavo, je kriva koza

vid1 Svet24.si

»Draga hči, rad te imam in vedno se boš lahko ...

putin ruska kapelica bobo2 Necenzurirano

Vsi naši rusofili #kolumna

nina krajnik-pl Reporter.si

Vili Kovačič nad Nino Krajnik: Tvoja ...

luka doncic aaa Ekipa24.si

Prvi v Evropi: Mavs in Dončić v Celju! Uh, ...

The L Word Odkrito.si

Najbolj seksi televizijske serije vseh časov

bogataj Ekipa24.si

Olimpijska prvakinja Urša Bogataj napovedala: ...

Novice Ljubljana

Velika nakupovalna središča že s spremenjenim delovnim časom

Piše: STA

Čas objave:
13.03.2020 08:48

Nakupovalna središča v lasti družbe Spar European Shopping Centers (SES) bodo od petka obratovala po spremenjenem delovnem času. Ljubljanska Citypark in Center Vič, mariborski Europark in celjski Citycenter bodo tako od ponedeljka do sobote odprti od 10. do 18. ure, ob nedeljah pa zaprti. Za trgovine Interspar spremembe ne veljajo.

Iz družbe SES Slovenija so tako sporočili, da bodo Intersparovi super- in hipermarketi zaradi nujne učinkovite oskrbe prebivalstva odprti po nespremenjenem delovnem času, od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 21. ure in ob nedeljah od 9. do 15. ure. S tem bo zagotovljena dolgoročna oskrba z osnovnimi potrebščinami, so poudarili v upravljalcu omenjenih nakupovalnih središč.

Zagotovili so, da bodo v dobrobit ljudi sprejeti vsi varnostni ukrepi, ki omogočajo upoštevanje vseh zdravstvenih priporočil za ravnanje, kot npr. redna dezinfekcija rok tudi med obiskom centrov.

Pristojni redno spremljajo aktualno situacijo. "Če se situacija spremeni ali bodo objavljene nova priporočila s strani uradnih inštitucij, bodo seveda upoštevana," je napovedal direktor SES Slovenija Toni Pugelj.