računalnik, ženska, spletna prevara Svet24.si

V ljubezen 49-letne Hrvatice s Turkom se je ...

Alec Baldwin Svet24.si

Alec Baldwin obtožen nenamernega uboja

iza-login Necenzurirano

Tuš spet naprodaj, zanima kralja banan in ...

Blaz Brodnjak Am Cham-STA Reporter.si

Bo ta vplivni poslovnež naslednji premier, če ...

Igor E Ekipa24.si

Sramota na nacionalki! Izkušenega Berganta ...

Annie Wersching Odkrito.si

Poslovila se je

luka doncic Ekipa24.si

Lukaaaaa! Dončić po poškodbi z neverjetnim ...

Novice

Veter in požari v naravi

Piše: Radio Krka/ReCO

Čas objave:
24.03.2020 14:00

Po poročanju regijskih centrov za obveščanje, je včera po državi pihal močan veter. Nekaj škode je povzročil tudi na območju občin Brežice in Krško.

Veter je podrl več dreves in razkril nekaj streh objektov. Po vsej Sloveniji so zaradi tega morali posredovati gasilci iz 10 gasilskih enot na 13 lokacijah.

Delovne in rudniške nesreče:

Včeraj ob 12.16 je v naselju Gornje Orle, občina Sevnica, občan pri opravljanju dela na višini padel z lestve in se poškodoval. Reševalci NMP Sevnica so ga oskrbeli na kraju in prepeljali v SB Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

Požari v objektih:

Včeraj ob 17.27 so na Kolodvorski cesti v Črnomlju v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Črnomelj so nadzorovali izgorevanje saj in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika.

Požari v naravi:

Včeraj ob 17.11 so posredovali gasilci PGD Sevnica, Loka in Breg pri naselju Podgorica v občini Sevnica, kjer je gorela podrast v gozdu. Gasilci so požar na površini okoli 1,5 ha pogasili in pregledali okolico. Obveščene so bile pristojne službe.

Le uro in pol pozneje pa je pod naseljem Vinkov Vrh, občina Žužemberk, gorela podrast v gozdu. Gasilci PGD Dvor so požar, na površini okoli 100 kvadratnih metrov, omejili in pogasili.