tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

ana maria mitic 4 Svet24.si

Ana Maria Mitič je razkrila skrivnost izgube ...

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

Novice Novo mesto

VIDEO: Avalon tim v novih prostorih

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
09.10.2018 14:52

Avalon tim se je preselil v nove prostore. Vas zanima, kako delujejo vse zavarovalnice pod eno streho? Pridite ta četrtek na dan odprtih vrat.

/OGLASNO SPOROČILO/

Družba Avalon tim združuje strokovnjake z več kot 10 in 20 letnimi izkušnjami na področju zavarovalništva. Po vsej Sloveniji delujejo kot skrbniki, ki ljudem pomagajo izbrati zavarovanje, pisano na kožo, in za njihova zavarovanja skozi vse obdobje življenja tudi gospodarno skrbijo.

Letos podjetje, ki združuje vse zavarovalnice pod eno streho, praznuje že 15 let delovanja in ves čas so na trgu prisotni zgolj na podlagi priporočil svojih strank. Teh je v Avalon timu že več kot 40.000.

Na Dolenjskem je Avalon tim prisoten 7 let in, ker so se preselili na novo lokacijo, so se odločili, da to proslavijo s svojimi strankami na Dnevu odprtih vrat. Pripravljajo ga v četrtek, 11.10., od 12. do 19.ure v novih poslovnih prostorih na Ljubljanski cesti 22 (pritličje Trgovske hiše Bršljin) v Novem mestu. Vhod je nasproti parkirišča pri Šparu. Dobrodošli vsi – tako obstoječe kot nove stranke, poslovni partnerji in potencialni sodelavci.

V Avalon timu pravijo: "Množi se znanje in delijo se izkušnje," zato k sodelovanju vabijo vse, ki vas to zanima.

Oglejte si kratek film o novomeški poslovni enoti, ki jo vodita Bojan Povše in Cvetko Kastelec. V četrtek,11.10., med 12. in 19.uro pa pridite po informacije, na klepet, druženje in na pogostitev.