polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

violeta tomic bobo Svet24.si

Tomičeva pri kriminalistih: To je ista pisava kot...

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Novice Novo mesto

VIDEO: Tudi novomeška komunala je ploskala

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
27.03.2020 10:32

Ekipa Komunale Novo mesto se je danes pridružila vsem, ki se v teh dneh trudijo omejiti širjenje virusa, ki je povsem ohromil življenje skoraj po vsem svetu.

Več kot 30 radijskih postaj se je danes ob 10. uri združilo v javnem aplavzu vsem, ki se v tem času spopadajo z epidemijo novega koronavirusa. Tudi številna podjetja in posamezniki so to storili skozi svoje okno, na balkonu ali dvorišču.

Kot so sporočili pobudniki, je bila to vseslovenska akcija, v kateri so prvič v zgodovini radijske postaje enotno stopile skupaj in zaploskale ljudem, ki se v teh časih žrtvujejo v spopadu z novim koronavirusom in preprečujejo še množičnejše okužbe.

Gre za ljudi, ki ta trenutek nesebično skrbijo za naše zdravje, zdravje najbolj ogroženih, naše osnovne potrebe, za ažurno informiranje in za naše varno okolje, kot so zdravniki, celotno medicinsko osebje in farmacevti, trgovci, policisti, gasilci, vozniki, novinarji, poštarji, taksisti, negovalci v domovih za starejše, varnostniki, vojaki, čistilci, komunalni delavci in drugi, so zapisali.

Akciji, ki so jo naslovili #zaploskajmoskupaj, se je pridružil tudi Radio Krka in mnogi v naši regiji. Poglejte si, kako so to storili na Komunali Novo mesto.