Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Novice Novo mesto

VIDEO: Tudi novomeška komunala je ploskala

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
27.03.2020 10:32

Ekipa Komunale Novo mesto se je danes pridružila vsem, ki se v teh dneh trudijo omejiti širjenje virusa, ki je povsem ohromil življenje skoraj po vsem svetu.

Več kot 30 radijskih postaj se je danes ob 10. uri združilo v javnem aplavzu vsem, ki se v tem času spopadajo z epidemijo novega koronavirusa. Tudi številna podjetja in posamezniki so to storili skozi svoje okno, na balkonu ali dvorišču.

Kot so sporočili pobudniki, je bila to vseslovenska akcija, v kateri so prvič v zgodovini radijske postaje enotno stopile skupaj in zaploskale ljudem, ki se v teh časih žrtvujejo v spopadu z novim koronavirusom in preprečujejo še množičnejše okužbe.

Gre za ljudi, ki ta trenutek nesebično skrbijo za naše zdravje, zdravje najbolj ogroženih, naše osnovne potrebe, za ažurno informiranje in za naše varno okolje, kot so zdravniki, celotno medicinsko osebje in farmacevti, trgovci, policisti, gasilci, vozniki, novinarji, poštarji, taksisti, negovalci v domovih za starejše, varnostniki, vojaki, čistilci, komunalni delavci in drugi, so zapisali.

Akciji, ki so jo naslovili #zaploskajmoskupaj, se je pridružil tudi Radio Krka in mnogi v naši regiji. Poglejte si, kako so to storili na Komunali Novo mesto.