kustec jansa vlada Svet24.si

Janševa vlada nad znanost: priča smo "novemu ...

vasle Svet24.si

Primer Vasle: Pes, ki laja, tudi joče

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o sodelovanju z Golobom: O »raznih paketih...

janez jansa ek Reporter.si

Janševemu človeku je spodletelo in Janša ni ...

20210527-01061753 Necenzurirano

Operacija Sava: dokument, ki Počivalška & Co. ...

Radi Odkrito.si

Nina Radi: "Na nek način sva vedela, da se bo ...

porzingis Ekipa24.si

Brez USMILJENJA: Dončićev soigralec prejel kazen...

Novice Novo mesto

VIDEO: Tudi novomeška komunala je ploskala

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
27.03.2020 10:32

Ekipa Komunale Novo mesto se je danes pridružila vsem, ki se v teh dneh trudijo omejiti širjenje virusa, ki je povsem ohromil življenje skoraj po vsem svetu.

Več kot 30 radijskih postaj se je danes ob 10. uri združilo v javnem aplavzu vsem, ki se v tem času spopadajo z epidemijo novega koronavirusa. Tudi številna podjetja in posamezniki so to storili skozi svoje okno, na balkonu ali dvorišču.

Kot so sporočili pobudniki, je bila to vseslovenska akcija, v kateri so prvič v zgodovini radijske postaje enotno stopile skupaj in zaploskale ljudem, ki se v teh časih žrtvujejo v spopadu z novim koronavirusom in preprečujejo še množičnejše okužbe.

Gre za ljudi, ki ta trenutek nesebično skrbijo za naše zdravje, zdravje najbolj ogroženih, naše osnovne potrebe, za ažurno informiranje in za naše varno okolje, kot so zdravniki, celotno medicinsko osebje in farmacevti, trgovci, policisti, gasilci, vozniki, novinarji, poštarji, taksisti, negovalci v domovih za starejše, varnostniki, vojaki, čistilci, komunalni delavci in drugi, so zapisali.

Akciji, ki so jo naslovili #zaploskajmoskupaj, se je pridružil tudi Radio Krka in mnogi v naši regiji. Poglejte si, kako so to storili na Komunali Novo mesto.