cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Novice Metlika, Ljubljana

VIDEO&FOTO: Metliška Kolpa z največjim salonom v Ljubljani

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.11.2015 14:39

Metliški proizvajalec kopalniške opreme Kolpa d.d. je v ljubljanskem BTC-ju odprl svoj največji salon. Tako ponudba kot sama otvoritev sta v Ljubljano pripreljali pridih Bele krajine, predsedniku uprave Mirjanu Kulovcu z ekipo pa so se na otvoritvi pridružili tudi premier Miro Cerar, prvi mož Krke Jože Colarič in ljubljanski župan Zoran Janković.

Kolpa je tako s 1300 kvadratnimi metri približala svojo ponudbo in jo iz Bele krajine, kjer je bil do zdaj edini salon, popeljali v prestolnico. »Ker zaradi slabih prometnih povezav kupci težje pridejo k nam, smo se odločili in s ponudbo šli mi k njim,« je na otvoritvi salona danes v Ljubljani pojasnil predsednik uprave Kolpe d.d. Mirjan Kulovec. Ta je vidno vesel nad pridobitvijo, v katero so vložili 300 tisočakov, še pojasnil, da bodo lahko kupci v ljubljanskem salonu kupovali izdelke obeh programov, tako kolpa san kot kerrock, obenem pa je Kolpa naredila velik korak tudi k izboljšanju svoje ponudbe. Z novim salonom bodo namreč še lažje dobili odziv uporabnikov, in jih, tako Kulovec, upoštevali pri nadaljnjem razvoju.

Da je Kulovec s svojo ekipo poleg ponudbe vrhunskih izdelkov pripeljal tudi pridih Bele krajine, je bilo začutiti tudi na današnji otvoritvi, ki so jo soustvarili Preloški muzikanti, Vesna Žist in Dominik Starašinič, ki je bil tudi »leteči« vodnik po novem salonu. Svoje so, kakopak, pristavili tudi belokranjski kulinariki in vinarji.

Zagotovo pa je bil eden bolj svetlih tretnukov današnje otvoritve donacija čeka, ki gaje Kulovec predal organizaciji Anina zvezdica, z njim pa bodo podarili celotno kopalnico družini, ki jo najbolj potrebuje.

Slavnostni trak so sicer s Kulovcem prerezali predsednik uprave ljubljanskega BTC-ja Jože Mermal, predsednik uprave Krke d.d. Jože Colarič in ljubljanski župan Zoran Jankovič. Salon je obiskal tudi premier Miro Cerar.

Petra Majdič Simonič iz Kolpe v Ljubljani


Pogovor s predsednikom uprave Kolpe Mirjanom Kulovcem ob otvoritvi


Ljubljanski župan Zoran Jankovič ob otvoritvi


Predsednik uprave ljubljanskega BTCja Jože Mermal ob otvoritvi


Direktor Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine Tomaž Kordiš


Vodja Kolpine prodaje na območju JV Evrope Tomaž Drenik


Premier Miro Cerar ob obisku otvoritve


Otvoritev salona v Ljubljani