zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Novice Novo mesto

VIDEO&FOTO: Obeta se druga Noč nakupov

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.09.2015 08:55

Novomeška Civilna iniciativa Grem v mesto je predstavila svoje aktivnosti in pripravo druge Noči nakupov. Prva je bila 3. julija letos, druga pa se obeta konec prihodnjega tedna, in sicer v petek, 25. septembra. Tokrat poleg že videnega obljublja nekaj novosti.

Kot smo poročali, je CI Grem v mesto prvo Noč nakupov pripravila 3. julija letos, v njej je sodelovalo okoli 50 trgovin, frizerskih salonov, cvetličarn, gostinskih lokalov, fotografov, urarjev …
Med 21. uro in polnočjo so sodelujoči z roko v roki pripravili številna prijetna presenečenja – od ugodnih nočnih nakupov in akcij ter druženj do nastopov uličnih glasbenikov, slikarjev ter nasploh zabave in celo ponudbe nekaterih storitev po sistemu »s stolom na ulico«.

Ker je akcija naletela na zelo pozitiven odziv, prihodnji konec tedna, v petek 25. septembra, pripravljajo drugo Noč nakupov. Spet obljubljajo atraktivne predstavitve in znižano ponudbo številnih prodajaln ter seveda zanimivo glasbeno popestritev z uličnimi glasbeniki. Tokratna Noč nakupov bo tudi pravo kulinarično doživetje, je napovedala podpredsednica iniciative Ana Petančič in dodala, da pripravljajo tudi pester otroški program.


Grem v mesto