oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Novice Krško

VIDEO&FOTO: Umetnost poučevanja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.02.2016 11:07

Območna organizacija SVIZ Posavja, ki mu predseduje Marija Žgavc, je včeraj popoldne na Osnovni šoli Jurija Dalmatina Krško pripravila predavanje z naslovom ''Umetnost poučevanja'' priznanjega norveškega pedagoga, pisca in mednarodno uveljavljenega predavatelja Gadi-ja Keller-ja.

Predavanja se je udeležilo preko 200 slušateljev od učiteljev, profesorjev, pedagogov, vzgojiteljev, delavcev v CSOD in članov ASSP, aktivistov in socialnih delavcev.

Godi Keller je sicer strokovni sodelavec mnogih javnih zavodov in zasebnih šol ter vzgojno-izobraževalnih ustanov, pričel pa je tudi s tako imenovano ''Šolo za starše'', ki je naletela na izjemno pozitiven odziv tudi v Sloveniji, saj je na voljo tudi njegov učbenik pedagogike za starše z naslovom: ''S srcem v šoli'' (2007), prevedena in natisnjena v slovenskem jeziku leta 2014.

"Udeleženci štiri urnega predavanja so spoznali del Waldorfske pedagogike in pridobili širši vpogled v moderno pedagoško delo, v vodenje in poučevanje otrok v vseh starostnih obdobjih", je o včerajšnjem predavanju zapisal Renato Zorko.

Predavanja G.Keller Krško (YouTube)