Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

aladin-4 Svet24.si

Javil se je bosanski deček brez noge z znamenite ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

NATAŠA PIRC MUSAR IN ALEŠ MUSAR Reporter.si

Nataša Pirc Musar je krvavela, njen mož Aleš pa...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Luka Budak Njena.si

Luka po šovu doživel šok

slovenija kosarka reprezentanca Ekipa24.si

Nepričakovano! Košarkarska reprezentanca ostala ...

Novice Krško

Vipap Videm Krško ima novo vodstvo

Piše: STA

Čas objave:
11.02.2020 13:21

Novi izvršni direktor v papirniški družbi Vipap Videm Krško je Petr Domin. "Moja naloga je zagotoviti nadaljnji razvoj podjetja, pripraviti strategijo, ki vodi h krepitvi tržnega položaja v srednji in jugovzhodni Evropi, ter povečati dobičkonosnost podjetja," je ob prevzemu položaja dejal Domin.

Skupina čeških vlagateljev, združenih v holding RIDG, ki je lansko jesen od češkega ministrstva za finance kupila 96,5 odstotka delnic družbe Vipap Videm iz Krškega, je Domina na položaj za predsednika uprave in izvršnega direktorja imenovala novembra lani, so danes sporočili iz družbe.

"V zadnjem času je Vipap stagniral. Domin pa je v času delovanja v skupini Huhtamaki podvojil dobiček," je povedal Pavel Svoren, zastopnik RIDG Holdinga, ki je del naložbene skupine Portiva, in dodal: "Njegova naloga je pripraviti strategijo za zagotavljanje bistveno donosnega delovanja podjetja."

Češki konzorcij RIDG Holding je ob nakupu družbe Vipap Videm Krško dejal, da v njej vidi velik neizkoriščen potencial. V Krškem načrtuje prestrukturiranje proizvodnje in investicije v modernizacijo.