Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Mislim, da me do »brezbesedja« lahko pripravi edino moj tri in pol letni Lev Odkrito.si

Ana Maria Mitič: »S težavami se je treba ...

slovenija kosarka reprezentanca Ekipa24.si

Nepričakovano! Košarkarska reprezentanca ostala ...

Novice Novo mesto

Vlomi se kar vrstijo

Piše: A.D.

Čas objave:
04.04.2018 11:07

Novomeški policisti so obravnavali kar štiri vlome. Tri na območju Mestne občine Novo mesto, enega pa v Metliki. Vlomilce je zamikal gradbeni zabojnik, nedograjen objekt, obiskali pa so tudi poslovne prostore, stanovanjsko in počitniško hišo.

Na delovišču v Češči vasi, je med 30. marcem in 3. aprilom, nekdo vlomil v gradbeni zabojnik, poškodoval avtomat za tople napitke in odtujil kovance. V nedograjenem objektu je potrgal električne vodnike in povzročil za 5000 evrov škode.

Na Cesti bratstva in enotnosti v Metliki, je med 2. in 3. aprilom neznanec vlomil v poslovne prostore podjetja in odtujil računalnik in dva monitorja.Na Uršnih Selih je v noči na 3. april nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit. Škode je za okoli 1500 evrov.

V Srednjem Grčevju pa je včeraj v poznih popoldanskih urah neznanec vlomil v počitniško hišo in odtujil denar. Lastnico je oškodoval za 800 evrov.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so včeraj posredovali v 43 interventnih primerih in na številko 113 prejeli 207 klicev.

Obravnavali so šest  prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avto kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega  vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, ponarejanja denarja, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, nesreče pri delu in sprožitev signalno varnostnih naprav.