duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

Novice Novo mesto

Vnovični zagon proizvodnje v Adrii Mobil predvidoma prihodnji tedn

Piše: Adria Mobil

Čas objave:
31.03.2020 17:50

Družba Adria Mobil je glede na izredno situacijo izbruha pandemije koronavirusa, ter zaradi zagotavljanja varnosti in zdravja zaposlenih, 17. marca sprejela odločitev o začasni zaustavitvi dela v proizvodnji. Vse priprave na vnovični zagon proizvodnje v Adrii Mobil potekajo; v ponedeljek, 6. aprila 2020, začne z delom operativna priprava za organizacijo in pripravo proizvodnega procesa, vnovični zagon celotne proizvodnje pa je predviden dan kasneje, to je v torek, 7. aprila 2020.

V tem trenutku v družbi potekajo vse aktivnosti za zagotovitev in izvajanje pogojev, da bo po vnovičnem zagonu proizvodnje delo potekalo varno in v skladu z vsemi uvedenimi ukrepi za preprečitev širjenja okužbe z novim koronavirusom in bil zagotovljen in oskrbljen proizvodni proces.

Da bo začetek proizvodnje v Adrii Mobil ustrezno organiziran bodo v ponedeljek, 6. aprila, začeli delati v podpornih in režijskih službah, v torek, 7. aprila 2020, pa bo vnovič steklo delo na montažnih linijah.

V podjetju sicer v največji meri izvajajo preventivne ukrepe: obvezna je uporaba zaščitnih sredstev v celotnem tovarniškem kompleksu,zagotovljena so dodatna sredstva za higieno (razkužila, mila).V izogib gneči je uveden drsni delovni čas, definirani so posebni režimi ob vstopu v podjetje, prilagojena je organizacija prehrane za zaposlene ter zagotovljeno dodatno čiščenje in razkuževanje prostorov. V sodelovanju s strokovnimi sodelavci Rdečega križa Novo mesto, ki se jim ob tej priložnosti tudi iskreno zahvaljujejo, bodo še naprej izvajali tudi meritve telesne temperature vseh zaposlenih.

V času prekinitve dela v Adrii Mobil poteka delo od doma, da zagotavljajo izvajanje nujnih, predvsem razvojnih aktivnosti. Dnevno poteka komunikacija s trgi oz. distribucijskimi partnerji kot tudi koordinacija z dobavitelji tako, da bodo vzpostavljeni vsi pogoji za začetek dela.