profimedia-0713119763 Svet24.si

Manekenka pravi, da pije kri svojega mladega moža

pogresani_oblacila Svet24.si

Osvojil Triglav in izginil

POL20220602BOR_7628 Necenzurirano

Na Hanovi mizi za 100 milijonov želja naftnih ...

resa velika planina Reporter.si

Uroš Urbanija se ju ni usmilil: kako sta se ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

britney-spears Odkrito.si

Britney Spears – sinova objavila nazorne video ...

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Novice Dolenjske Toplice

Vseslovensko srečanje družin z več otroki odpovedano

Piše: Radio Krka/Anin sklad

Čas objave:
20.07.2018 11:05

Dobrodelna, nevladna, neprofitna in nepolitična ustanova Anin sklad, ki povezuje družine z več otroki, je želela to nedeljo v Dolenjskih Toplicah pripraviti tradicionalno poletno srečanje družin. A jim je zagodlo vrteme.

Vsakoletno srečanje namenjajo druženju družin z dobrotniki in medsebojnemu spoznavanju med družinami, pa tudi izmenjavi izkušenj.

Zaradi napovedanega slabega vremena so se zato, ker je srečanje namenjeno druženju na prostem in kopanju v zunanjem bazenu odločili, da srečanje odpovedo, nov termin pa še niso izbrali.

Srečanje je bilo sicer predvideno kot nadaljevanje praznovanja 20-letnice ustanove, ki bo vrh doseglo, 3. novembra s sveto mašo in priložnostnim koncertom. 

Anin sklad s prispevki pomaga družinam v stiski, ki imajo več otrok. Dobrotnikom se lahko pridruži vsak po svojih močeh z nakazili: Ustanova Anin sklad, Poljanska 6, Ljubljana - BIC banke prejemnika: KBMASI2X - IBAN: SI56 0430 2000 3334 262 - Koda namena: CHAR - Namen: Pomoč družinam z več otroki.

Ustanova Anin sklad si že od leta 1998 prizadeva pomagati družinam z več otroki pri premagovanju težav, čeprav so njihove finančne možnosti zlasti zadnje mesece zelo omejene. Pomagajo na različne načine kot so svetovanja, iskanje zaposlitev, urejanje zadev s področja socialno-varstvenih pravic in podobno, če le zmorejo, pa tudi finančno.