gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Novo mesto

Za srečne tačke letos nekoliko drugače

Piše: R.K.

Čas objave:
09.12.2021 09:42

V Društvu za zaščito živali Novo mesto žal tudi letos zaradi znanih razmer ne bodo mogli prirediti že tradicionalnega dobrodelnega koncerta Novo mesto za srečne tačke.

V prazničnem času so z dobrodelnim koncertom, stojnicami in podobnimi akcijami  neutrudnih prostovoljcev vsaj za nekaj časa lažje dihali. Ves denar so vedno, razen nujnih sprotnih stroškov, porabili za veterinarsko oskrbo živali, ki so potrebovale njihovo pomoč. Tudi letos delo ne počiva, kljub situaciji v državi živali vseeno potrebujejo pomoč. Zato tudi letos prostovoljci potrebujejo vašo. Tokrat je decembrska akcija nekoliko bolj virtualna, zato pa nič manj iskrena. Dobrodošli torej v njihovi dobrodelno-izobraževalni video voščilnici!

Vabijo vas, da posnamete kratek »selfie video« – novoletno voščilnico, ki jo bodo delili na njihovih kanalih. Voščilo je lahko namenjeno živalim, njihovim lastnikom, društvenim prostovoljcem, delavcem v zavetiščih, mogoče kar splošni javnosti ali pa celo tistim, ki z živalmi ne ravnajo najlepše. Povejte karkoli v povezavi z živalmi ali društvom vam leži na srcu ter pozovete gledalce, da pomagajo z donacijo. Vsa navodila boste našli tukaj

Vabilo za srečne tačke
Vabilo za srečne tačke
DZZŽ Novo mesto

Društvo za zaščito živali Novo mesto vabi, da se do petka, 10. decembra, do 20. ure udeležite njihove (spletne) novoletne dobrodelne licitacije. Izkupiček bodo namenili oskrbi pomoči potrebnih štirinožcev. Dobrodelna licitacija je eden od načinov, s katerim prostovoljke društva skušajo nadomestiti izpad pri zbiranju donacij, saj zaradi epidemioloških razmer tudi letošnjega decembra, kot že omenjeno, ne bo dobrodelnega koncerta Za srečne tačke. Navodila o licitaciji najdete na njihovi Facebook strani.

Najbolj enostaven način podpore mačjih prijateljic pa je z donacijo 5 evrov in sicer s poslanim SMS sporočilom s ključno besedo MUCKINM5 na številko 1919.