hurgada, plaža Svet24.si

Morski pes je do smrti pogrizel še romunsko ...

šolar, šolarka Svet24.si

Fenomen slovenskega znanja: vsi odlični in vsi ...

kdo vam laze1 Necenzurirano

Kdo vas hujska #kolumna

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

sveca Ekipa24.si

Tragedija! Nogometaš storil samomor! Vrgel se je ...

dejan-kontrec, nina-osenar Njena.si

Nina Osenar javnosti prvič pokazala sina

filip flisar monika vuk Ekipa24.si

Ločila se je od Flisarja - zdaj je slovenska ...

Novice Krško

Za sterilizacije in kastracije šest tisoč evrov

Piše: Občina Krško

Čas objave:
05.01.2018 09:34

Občina Krško je v teh dneh objavila javni razpis za sofinanciranje sterilizacij in kastracij lastniških psov in mačk za letošnje leto. Na voljo je skupno šest tisoč evrov, sofinanciranje na posameznega psa ali mačko pa znaša 30 evrov bruto cene storitve.

Za sofinanciranje storitve lahko zaprosijo lastniki psov in mačk s stalnim ali začasnim prebivališčem na območju občine Krško, imajo do pet odraslih živali na stanovanje oziroma hišno številko, in sicer za sterilizacijo ali kastracijo živali, opravljeno v obdobju od 1. januarja 2018 dalje do porabe sredstev. K vlogi za sofinanciranje morajo lastniki živali priložiti: za pse dokazilo o lastništvu in račun za opravljeno storitev s podatki o lastniku, za mačke pa račun za opravljeno storitev s podatki o lastniku.

Vloge lastniki oddajo v vložišče Občine Krško ali po pošti na naslov: ObčinaKrško, Oddelek za gospodarske dejavnosti, CKŽ 14, 8270 Krško. Razpisni obrazec je na voljo na vložišču ali na spletni strani Občine Krško www.krsko.si v rubriki Obvestila in objave/Javni razpisi.