pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Novice ZDA

Zakaj Samuela L. Jacksona ne bomo videli v golih prizorih?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.01.2016 08:32

Zdi se, da odličnega ameriškega igralca Samuela L. Jacksona ne bomo videli s "hlačami na kolenih", a sam ima za to precej dobre razloge, kot je razložil Howardu Sternu v njegovi radijski oddaji na Sirius XM. Pravi, da bi morda potreboval posebnega dvojnika.

Legendarni negativec Tarantinovih filmov, 67-letni Samuel L. Jackson, je prepričan, da bi za gole filmske prizore morda potreboval dvojnika, kot je nedavno razložil radijskemu moderatorju Howardu Sternu v njegovi pogovorni oddaji.

"Moral bi zaprositi za penis dvojnika," je igralec odvrnil na Howardov izziv, če bi ga kdaj pokazal na kameri. "Ne vem, če je ... dovolj velik. Moja avra je tako velika, ne vem, če je moj penis dorasel moji veliki avri," je še dodal.



Morda pa to razloži dejstvo, da je Jackson doslej posnel samo prgišče prizorov seksa v svojih filmih. Med njimi sta z Juliette Binoche v filmu In My Country ter z Naomi Watts v filmu Mother and Child. Samuel pa priznava, da je tovrstno snemanje zanj "ekstremno nerodno".

"Pred snemanjem vprašaš: kje se te lahko dotikam in kje ne? Nato pa se opravičiš v obeh primerih, ali te vznemiri ali pa ne. A včasih se enostavno ne dogaja," je razložil.