kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice

Zaključek plesne sezone v PK Lukec

Piše: R. K.

Čas objave:
26.06.2022 16:14

Z zaključkom šolskega leta so plesalci Plesnega kluba Lukec zaključili tudi plesno sezono, in sicer s tradicionalnimi poletnimi produkcijami v Krškem, Brežicah in Sevnici. Po dveh letih epidemije je tokrat v Lukčevih programih v vseh treh občinah sodelovalo nekoliko manj plesalcev, a kljub vsemu jih je bilo aktivnih prek 400.

V petek, 20. junija 2022, je poletna produkcija potekala v Krškem pod naslovom ZAPLEŠIMO NA TRGU. Vreme je bilo naklonjeno in tako je prireditev lahko potekala na prostem na Trgu Matije Gubca. Na produkciji je zaplesalo okoli 200 mladih plesalcev, ki obiskujejo klubske programe v Krškem ter plesalci, ki obiskujejo plesni krožek na vrtcih in osnovnih šolah Raka in Krško. Plesalci so se zavrteli v različnih plesnih zvrsteh.  Nastopile so tudi vse klubske tekmovalne skupine. 
V ponedeljek, 20. junija 2022, so plesalci Plesnega kluba Lukec Brežice zaplesali na prireditvi BREŽICE PLEŠEJO, ki je prav tako potekala na prostem na igrišču Gimnazije Brežice. S svojimi prijetnimi nastopi je publiko navdušilo okoli 100 plesalcev, ki obiskujejo treninge v novi plesni dvorani v Brežicah. Prireditev so s svojimi nastopi popestrili vrhunski tekmovalci iz PK Lukec Krško. 
V sredo, 22. junija 2022, so plesalci Plesnega kluba Lukec Sevnica zaplesali na prireditvi SEVNICA PLEŠE, ki je potekala v Športni dvorani Sevnica. S svojimi nastopi je publiko navdušilo okoli 180 mladih, ki obiskujejo treninge v Studiju Vitaja v Sevnici ter plesalci, ki obiskujejo plesni krožek v vrtcih in osnovnih šolah v Tržišču, Studencu, Boštanju, Krmelju in Sevnici. Prireditev so s svojimi nastopi popestrili tekmovalci iz PK Lukec Krško. 
V imenu klubov se je Sebastijan Vodlan ob koncu zahvalil staršem za podporo in zaupanje v minuli sezoni ter se zahvalil vsem mentorjem, ki so v sezoni 2021/22 skrbeli za razvoj in napredek mladih plesalcev, to so: Romana Koreber (otroške skupine), Armenda Haliti (otroške skupine in plesni krožki na OŠ in VVZ), Dea Micić (hip hop in plesni krožki na OŠ), Luka Vodlan (plesni krožki na OŠ in VVZ, hip hop, st in la plesi), Žana Colarič (jazz), Vesna Stevanović (orientalski plesi), Vanesa Krenker (hip hop in jazz), Miha Poznič (hip hop) in Sebastijan Vodlan (step).