Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice Sevnica

Zaključen 2. tek za Sevniški pokal

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.11.2012 18:32

V soboto je števila množica, ki se je zbrala ob Športnem domu Sevnica privabila sonce, ki je spremljalo tekače na pravi kros progi, speljani na travniku ob Športnem domu.

Skupaj je nastopilo kar 168 tekmovalcev, od najmlajših, ki so se pomerili na 300 m do članov na 4.000 m. Absolutno zmago si je pritekel domačin Lendaro Robert, od deklet je bila najhitrejša Karin Gošek, ki je še enkrat nastopila in osvojila odlično 2. mesto.

Posebnost prireditve je bil dobrodelni tek, ki ga ja AK Sevnica organiziral na pobudo Tomaža Lisca, akcijo pa sta podprla tudi KŠTM Sevnica in ŠKS Sevnica. Nastopilo je 20 tekmovalcev, zbrana sredstva pa so namenjena otroškim igralom pri OŠ Studenec. Doslej je zbranih 510 €, še vedno pa lahko donirate tudi vi- podatki so na spletni strani AK Sevnica.


Vrhunec prireditve so bili zagotovo teki, ki so šteli kot pregledna tekma za nastop na EP v Budimpešti. Zbrali so se najboljši atleti Slovenije, v teku članov na 10.000 m, je prepričljivo zmagal Mitja Kosovelj. Vse rezultate najdete na spletni strani AK Sevnica. Naslednji tek za Sevniški pokal bo 08.12.2012 v Boštanju.