zda vesna_vuk_godina - foto Simen Svet24.si

Antropologinja Vesna V. Godina: Nekoč je bil ...

marko-bandelli Svet24.si

Marko Bandelli o Janši kot skrajnem desničarju ...

medved Svet24.si

Na območju Postojne medvedka poškodovala ...

janez jansa pl4 Reporter.si

Janša kuha žabe: nihče od politikov ne sme ...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

gaja prestor 7 sašo radej Njena.si

Gaja Prestor dobila diagnozo covidne pljučnice

lampic Ekipa24.si

Poleti gola, zdaj pa v takšni OPRAVI!!! Vroča ...

Novice Sevnica

Zaključen 2. tek za Sevniški pokal

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.11.2012 18:32

V soboto je števila množica, ki se je zbrala ob Športnem domu Sevnica privabila sonce, ki je spremljalo tekače na pravi kros progi, speljani na travniku ob Športnem domu.

Skupaj je nastopilo kar 168 tekmovalcev, od najmlajših, ki so se pomerili na 300 m do članov na 4.000 m. Absolutno zmago si je pritekel domačin Lendaro Robert, od deklet je bila najhitrejša Karin Gošek, ki je še enkrat nastopila in osvojila odlično 2. mesto.

Posebnost prireditve je bil dobrodelni tek, ki ga ja AK Sevnica organiziral na pobudo Tomaža Lisca, akcijo pa sta podprla tudi KŠTM Sevnica in ŠKS Sevnica. Nastopilo je 20 tekmovalcev, zbrana sredstva pa so namenjena otroškim igralom pri OŠ Studenec. Doslej je zbranih 510 €, še vedno pa lahko donirate tudi vi- podatki so na spletni strani AK Sevnica.


Vrhunec prireditve so bili zagotovo teki, ki so šteli kot pregledna tekma za nastop na EP v Budimpešti. Zbrali so se najboljši atleti Slovenije, v teku članov na 10.000 m, je prepričljivo zmagal Mitja Kosovelj. Vse rezultate najdete na spletni strani AK Sevnica. Naslednji tek za Sevniški pokal bo 08.12.2012 v Boštanju.