golob jansa xx Svet24.si

Takšen je odziv Roberta Goloba na nagajanje SDS

Matej Periš Svet24.si

Oče pogrešanega 27-letnika: "Matej je svojo ...

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

kuljak 1 Ekipa24.si

Se ga spomnite? Ruski telovadec, ki je provociral ...

španska-kraljica-letizia Odkrito.si

Španska kraljica Letizia s svojim golim trebuhom ...

nogomet otroci Ekipa24.si

Joj?! Predsednik vlade se je osmešil pri nogometu...

Novice Novo mesto

Zapora bo trajala do konca maja

Piše: Dolenjski list

Čas objave:
02.03.2020 16:47

Pred časom so za ves promet zaradi gradbenih del za novomeško Krko zaprli del Šmarješke ceste, ki vodi iz Mačkovca proti ločenskemu križišču, nasproti čistilne naprave. Kljub temu da je na obvestilnih tablah za zdaj zapisano, da bo zapora trajala do 27. marca, bo po podatkih izvajalca del krškega Kostaka, predvidoma trajala kar do konca maja.

Obvoz je urejen po obvoznici mimo Qlandie in je označen z ustrezno prometno signalizacijo na krožišču pri »pletenki«, iz mesta proti Mačkovcu pa promet poteka enosmerno. Koridor za pešce je urejen.

Nekaj sprememb je doživel tudi mestni potniški promet. Na Šmarješki cesti so spremenili potek voženj v smeri s Sevnega na linijah 2, 3, 4 in 5. Avtobusi vozijo mimo Qlandie po obvoznici do postajališča Krka in nato naprej po ustaljenem voznem redu proti centru mesta. Postajališča Mačkovec, Krka Tehnični pregledi in Ločna ne delujejo, potniki pa lahko uporabijo postajališče ob krožišču v bližini Qlandie (v smeri obvoznice) in postajališče Krka. Vožnje iz centra Novega mesta proti Sevnemu, so ostale nespremenjene.