reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Novice

Zasedal metliški Občinski svet

Piše: R.K.

Čas objave:
15.05.2023 13:25

Minuli četrtek je v sejni sobi Občine Metlika potekala 6. redna seja Občinskega sveta Občine Metlika. Sprejet dnevni red je obsegal 12 točk.

Po sprejemu zapisnika prejšnje redne seje so se člani Občinskega sveta Občine Metlika seznanili z oceno izvajanja občinskega programa varnosti Občine Metlika v letu 2022, poročilom o delu skupne občinske uprave – Medobčinske inšpekcije in redarstva občin Bele krajine za leto 2022 ter varnostnimi razmerami na območju Občine Metlika v letu 2022.

Občinski svet Občine Metlika je na seji podal soglasje k ceni socialnovarstvene storitve pomoč družini na domu ter k določitvi višine delovne uspešnosti direktorice Belokranjskega muzeja Metlika za leto 2022.

Na tej seji so člani Občinskega sveta Občine Metlika sprejeli tudi Premoženjsko bilanco Občine Metlika na dan 31. 12. 2022.

Prav tako je bila sprejeta tudi ena premoženjskopravna zadeva.

V okviru kadrovskih zadev so člani Občinskega sveta Občine Metlika imenovali Komisijo za podeljevanje Ganglovih priznanj in plaket, Komisijo za podeljevanje priznanj in plaket na področju športa in predstavnika lokalne skupnosti v svetu zavoda Dom starejših občanov Metlika. Kandidatu za ravnatelja Osnovne šole Metlika za naslednje mandatno obdobje so podali pozitivno soglasje k imenovanju.