Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice

Ženske zapestnice – kako izbrati pravo

Piše: R.K.

Čas objave:
03.02.2021 08:02

Pri iskanju ženske zapestnice se lahko prepustite čustvom in navdihu, da najdete pravo.

Pri iskanju ženske zapestnice se lahko prepustite čustvom in navdihu, da najdete pravo. Lahko pa sledite navodilom, ki vam bodo pomagala, da boste izbrali takšno zapestnico, ki jo boste lahko enostavno kombinirali k izbranim oblačilom in slogu. V nadaljevanju si preberite navodila, kako izbrati pravo zapestnico za določen slog.Kot katerikoli nakit se tudi zapestnice prilegajo vašemu osebnemu slogu ali mu popolnoma nasprotujejo. Če niste prepričani, kaj deluje? Upoštevajte te nasvete:


Začnite z velikostjo
Pred nakupom zapestnice morate vedeti, kako veliko je vaše zapestje. Če želite to narediti, izmerite obseg s trakom. Vsak slog, ki ga izberete, naj bo potem večji za 2 do 3 centimetre. Večja kot je velikost, bolj bo visela na roki. Vendar bodite pozorni: če bo prevelika, zapestnica lahko zdrsne.
Na splošno naj se za manjša, ožja zapestja ne izbira večjih, obsežnih oz. visečih zapestnic.


Izberite slog
Potem je vprašanje, ali ste bolj za obročne zapestnice ali verižne. Izbira zapestnice je odvisna od tega, kakšna oseba, kakšen tip osebe ste. Vsak od videzov ima namreč svojo podmnožico slogov.
Zapestnice pa so še posebej trend v zadnjih nekaj sezonah. Zaradi njihove priložnostne uporabnosti pa so skoraj vse »hit«. Ne glede na to, ali jo boste nosili sami ali podarili, bo zapestnica dobila precej kilometrine.


Kupujete zapestnico za darilo?
Kot vsak nakit (verižice, uhani ipd.), se tudi zapestnice zlahka in pogosto nosijo, saj zato da jo nadenete ni potrebna posebna priložnost. Tudi obdarovanka jo bo lahko nosila za mnoge priložnosti bodisi bolj, bodisi manj posebne. Poleg tega pa, saj veste, kako vsak kos nakita prav pride, kajne? Torej, ko jih izberete za darilo, se prepričajte, da ustrezajo osebi in njenemu individualnemu okusu.


Niste prepričani, katero izbrati oz. kupiti za darilo? Hiter trik je, da na hitro pokukate v škatlo nakita te osebe. Nato si oglejte kose, ki so jim všeč in kako velike zapestnice nosijo.