Bobnar Golob Svet24.si

Jambrek je imel sicer krajšega, a Bobnarjeva ...

prostitucija Svet24.si

S prodajanjem spolnih storitev je zaslužila hišo

bostjan lindav sta2 Necenzurirano

Je policija "Janševa" ali ne? #analiza

Boštjan Bandelj Reporter.si

Bivši študent Roberta Goloba je eden ...

rodriguez ronaldo Ekipa24.si

Uh, kako je udarila: Oglasila se je tudi Ronaldova...

Lara Mlaker3 Njena.si

Sanjski moški: Ko so kamere ugasnile, je bila v ...

cristiano ronaldo pm Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo grozil selektorju?! Noro ...

Moje mesto

Novo mesto – moje mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
17.11.2022 12:25

V današnji oddaji smo govorili o objavljenem pozivu za sofinanciranje nakupa in dobave igral v novomeški občini in srečanju najmlajših filmskih video ustvarjalcev.

Novomeška občina je objavila poziv za sofinanciranje nakupa in dobave igral ter opreme z montažo v krajevnih skupnostih Mestne občine Novo mesto za leto 2023. Predmet poziva so tudi večji investicijski posegi, popravila in zamenjave opreme na športnih in otroških igriščih, zasaditev dreves in sejanje trave. Upravičeni prijavitelji so krajevne skupnosti in osnovne šole občine Novo mesto. Višina razpisanih sredstev je do 56.000 evrov, rok za prijavo pa je do 16. januarja prihodnje leto.

V Kulturnem domu v Novem mestu je v torek potekala posebna prireditev, posvečena ustvarjalnosti otrok. Gre za srečanje najmlajših video in filmskih ustvarjalcev v organizaciji Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti in Območne izpostave sklada Novo mesto. Prireditev, ki je bila letos na sporedu že 57., je ob filmskih delavnicah gostila tudi projekcije petnajstih izbranih kratkih filmov, ki so jih v sodelovanju z mentorji ustvarili osnovnošolci iz vseh koncev Slovenije.

Novo mesto - moje mesto, 17.11.2022