profimedia-0739909126 Svet24.si

Moldavska predsednica zavrnila Orbanov poljub

profimedia-0308365697 Svet24.si

Hrvati bodo uvažali spermo iz EU

zastoji Necenzurirano

Kje boste jutri? V zastoju na avtocesti #kolumna

logar irgl pl Reporter.si

Janševa platforma sprenevedanja: Anže Logar in ...

benjamin sesko Ekipa24.si

Mora Keka skrbeti!? Ne le Jan Oblak, poškodovan ...

Fotografija, ki je razbesnela mnoge, najbolj legendarnega Al Bana Odkrito.si

Al Bano proti Damianu iz Måneskin

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Moje mesto

Novo mesto - moje mesto

Piše: A.V.

Čas objave:
24.03.2022 13:26

V ulici V Brezov log je s ciljem izboljšanja kakovosti bivalnega okolja spremenjen prometni režim, po novem je dovoljen lokalni promet motornih vozil, ki imajo izhodišče in cilj na območju navedene ulice, tranzitna vožnja pa je prepovedana.
Promet na ulici V brezov log je dovoljen za voznike, ki imajo na tem območju stalno ali začasno prebivališče, lahko pa so tudi pravne ali fizične osebe registrirane za opravljanje prevozov s sedežem na tem območju ali imajo podružnico ter imajo urejeno parkirišče.

Cilj omejene prometne omejitve je izboljšanje pogojev za uporabo alternativnih oziroma nemotornih oblik prevoza, pešačenja ter posledično izboljšanje kakovosti bivanjskega okolja in prostora ter povečanje prometne varnosti za prebivalce ulice V Brezov log.

Še jutri električni minibus Leon ne bo deloval, prevoze pa bo ponovno izvajal po zaključenem karoserijskem popravilu.
Ko bo Leon znova na voljo za brezplačne prevoze po mestnem jedru, ga boste lahko priklicali na telefonsko številko 031 663 067.

V Splošni bolnišnici Novo mesto so glede na izboljšanje epidemiološke slike in ob sproščanju ukrepov za obvladovanje nalezljive bolezni covid-19, pri hospitaliziranih pacientih z današnjim dnem ponovno dovoljeni obiski. Obiski so možni vsak dan med 15.00 in 16.00 uro, dovoljen je obisk ene zdrave osebe do 15 minut na dan, držati pa se je treba nekaterih ukrepov, in sicer obiskovalec mora izpolnjevati PCT pogoj in na vhodu v bolnišnico izpolniti epidemiološki vprašalnik, ves čas obiska je potrebno nositi zaščitno masko, ob prihodu in odhodu pa si je potrebno razkužiti roke. Obiskovalci se morajo držati navodil zdravstvenega osebja na oddelku. V primeru nespoštovanja navodil, se obiski lahko omejijo.

Novo mesto - moje mesto, 24.3.2022