Janez Janša Svet24.si

Janša obkrožen z jastrebi in teoretiki zarote

prostitucija Svet24.si

S prodajanjem spolnih storitev je zaslužila hišo

bostjan lindav sta2 Necenzurirano

Je policija "Janševa" ali ne? #analiza

Boštjan Bandelj Reporter.si

Bivši študent Roberta Goloba je eden ...

neymar Ekipa24.si

Brazilci v solzah zapuščajo Katar: Hrvati po ...

Nebo_Xmas_Rebeka-18_foto_Marko_Delbello_Ocepek Odkrito.si

Rebeka Dremelj: »Če le lahko, vedno pomagam, to ...

slovenija norveska lv Ekipa24.si

Bomba vseh bomb: vroči slovenski reprezentant ...

Moje mesto

Novo mesto - moje mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
07.04.2022 13:36

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto v sodelovanju s Socialno akademijo organizira usposabljanje za mladinske delavce in delavke s ciljem zagotavljanja bolj kakovostnih programov za mlade v MONM, skupno pa je v prihodnjih mesecih predvidenih 16 predavanj tekom katerih bodo izobrazili 15 oseb.

Usposabljanje za mladinske delavce in delavke bo potekalo enkrat tedensko v popoldanskem času, (večinoma ob sredah) od 17. do 20. ure, na Noviem trgu 9 v Novem mestu. 16 srečanj se bo odvilo od aprila do oktobra, z izjemo julija in avgusta, ko predavanj ne bo. Izobraževanje se začenjajo s prvim predavanjem v sredo, 20. aprila. Vsa navodila za sodelovanje boste po mailu prejeli pred začetkom izobraževanja.

Namen usposabljanja je zagotoviti bolj kakovostne programe za mlade v Mestni občini Novo mesto ter usposobljene mladinske delavce, ki imajo vse potrebne kompetence za delo z mladimi in po končanem izobraževanju obvladujejo znanja za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) - mladinski delavec/mladinska delavka. Usposobili bodo 15 mladinskih delavcev/delavk oziroma oseb, ki bodo v svojih organizacijah delale z mladimi.

Več v pripeti oddaji.

Novo mesto - moje mesto, 7.4.2022