reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Moje mesto

Novo mesto - moje mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
07.04.2022 13:36

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto v sodelovanju s Socialno akademijo organizira usposabljanje za mladinske delavce in delavke s ciljem zagotavljanja bolj kakovostnih programov za mlade v MONM, skupno pa je v prihodnjih mesecih predvidenih 16 predavanj tekom katerih bodo izobrazili 15 oseb.

Usposabljanje za mladinske delavce in delavke bo potekalo enkrat tedensko v popoldanskem času, (večinoma ob sredah) od 17. do 20. ure, na Noviem trgu 9 v Novem mestu. 16 srečanj se bo odvilo od aprila do oktobra, z izjemo julija in avgusta, ko predavanj ne bo. Izobraževanje se začenjajo s prvim predavanjem v sredo, 20. aprila. Vsa navodila za sodelovanje boste po mailu prejeli pred začetkom izobraževanja.

Namen usposabljanja je zagotoviti bolj kakovostne programe za mlade v Mestni občini Novo mesto ter usposobljene mladinske delavce, ki imajo vse potrebne kompetence za delo z mladimi in po končanem izobraževanju obvladujejo znanja za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) - mladinski delavec/mladinska delavka. Usposobili bodo 15 mladinskih delavcev/delavk oziroma oseb, ki bodo v svojih organizacijah delale z mladimi.

Več v pripeti oddaji.

Novo mesto - moje mesto, 7.4.2022