žalostna ženska Dobra karma

'Odločila sem se pisati vsem tistim, ki ste ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

miljana kulic Odkrito.si

Zadruga: Popljuvala očeta svojega otroka

Jenrej Tozon Njena.si

Jernej Tozon svojo Evo odriva stran od sebe

S Krko naokoli Novo mesto

SKN (avdio): Po Novem mestu in v Beli krajini

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
10.05.2019 13:30

Oddajo »S Krko naokoli« smo danes pripravili mozaično. Bili smo v Jakčevem domu, v novomeški osrednji knjižnici, pa v vojašnici in na novomeškem Šolskem centru, kjer so pripravili dan varnosti. Šli pa smo tudi v Črnomelj.

V Hotelu Center v Novem mestu je bil včeraj v organizaciji Vinskega inštituta tretji izbor Županovega vina. In kdo je pridelal zmagovalno vino cviček PTP?

Šli smo v razstavišče Dolenjskega muzeja v Novem mestu. Jakčev dom namreč te dni gosti 6-dnevno likovno kolonijo 15. Novomeških likovnih dnevov.

Obiskali smo še predavanje v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu na temo naravnega vrtnarjenja, in agronomko Jernejo Jošar prosili za nekaj nasvetov glede preprečevanja in zdravljenja bolezni na vrtninah in za naravno odganjanje škodljivcev.

Na Dnevu odprtih vrat novomeške vojašnice smo k mikrofonu med drugim povabili mlade, ki so spregovorili o vsem, kar jih je najbolj zanimalo, poročamo pa tudi o projektu KEMSo, v katerem so sodelovali brežiški osnovnošolci. In kdo je bil med njimi najbolj uspešen?

Na igriščih pred Šolskim centrom Novo mesto, so včeraj pripravili aktivnosti iz varnosti v cestnem prometu. In tudi o tem poročamo, tako kot o novi pridobitvi črnomaljskega VDC-ja.

O vsem v oddaji »S Krko naokoli«, ki jo je pripravila Renata Mikec.

Oddaja "S Krko naokoli": 10.05.2019

SKN