nika kovač, 8. marec1 Svet24.si

8. marec zapravil preveč, sedaj prosijo za denar

Princ Harry Svet24.si

Princ Harry imel afero

predcasno glasovanje referendumi 2022 gospodarsko m24 Necenzurirano

SDS so mesta spet rekla "ne"

ljudmila novak m24 Reporter.si

Ljudmila Novak namignila Janezu Janši: »Janez, ...

ronaldo (2) Ekipa24.si

Fifa razblinila vse dvome o zadetku Ronalda: Ali ...

manja-šernek Njena.si

Manja po šovu o največjem TV škandalu v ...

Mario Ferri 3 Ekipa24.si

Razkrita identiteta pogumnega navijača, ki je v ...

S Krko naokoli Novo mesto

SKN (avdio): Podražitev cen programov mirnskega vrtca

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
28.02.2019 13:30

V oddaji »S Krko naokoli« smo tokrat podrobneje poročali o kar nekaj različnih temah, med drugim tudi o podražitvi cen mirnskega vrtca Deteljica.

Sprejeta nova cena programov bo veljala od prvega marca naprej in bo za prvo starostno obdobje dobrih 511 evrov in za drugo starostno obdobje okoli 383 evrov mesečno za otroka. Spremenjena pa bo tudi cena storitev pomoči družinam na domu, ki jo izvaja Dom starejših občanov Trebnje.

Bili smo v Črnomlju, kjer je belokranjsko okoljsko društvo Proteus v torek pripravilo javno tribuno na temo območnih razvojnih in okoljskih vplivov ceste tretje razvojne osi, ekipa novomeške Televizije Vaš kanal je uspešno zaključila akcijo Osebnost leta 2018 – ta naziv je prejel Leopold Pungerčar, Rotary klub Dolenjske Toplice pa je v ponedeljek pripravil tradicionalni dobrodelni Valentinov koncert. Predstavili smo še nekaj malenkosti, ki jih socialno ogroženi lahko dobijo v humanitarnem centru Območnega združenja Rdečega križa Novo mesto na Drski, ob tem pa pozvali ljudi odprtih src k doniranju nekaterih potreb.

Bili smo še v novomeški sodni dvorani, kjer obravnavajo tragičen dogodek v Rumanji vasi in osumljenca Silva Palčiča, ki je z nožem brutalno umoril svojo ženo. V sklopu črnomaljskega občinskega praznika so nedavno uradno odprli obnovljeno pot do Snečjega vrha, iz občine Žužemberk pa prihajajo informacije o prvi menjavi, ki jo je terjala nova županska oblast.

Več v oddaji »S Krko naokoli«, ki jo je pripravila Renata Mikec.

Oddaja "S Krko naokoli": 28.02.2019

Oddaja "S Krko naokoli"