bula Svet24.si

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

poroka-1 Njena.si

Takšnih šokantnih zasukov niso pričakovali niti...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

S Krko naokoli

SKN (avdio): Tudi danes o projektu Most

Piše: V.M.

Čas objave:
15.12.2020 11:30

Gre za odličen in izredno uspešen projekt.

Včeraj smo že govorili o izredno uspešnem projektu integralne oskrbe starejših v Posavju. Kot že rečeno v Krškem zaključujejo enega izmed najpomembnejših pilotnih projektov na področju Integrirane oskrbe - projekt "Most". 
Ekipa "Most" je v tem obdobju oskrbovala 250 oskrbovancev občine Krško in opravila 16.500 storitev osnovnih in podpornih dnevnih opravil, zdravstvenih storitev, storitev fizioterapije, kineziologije, delovne terapije in psihosocialne pomoči. V času delovanja so na pilotni projekt "Most" dobili več kot 500 vlog in izvedli 750 prvih in ponovnih ocenitev upravičenosti do storitev dolgotrajne oskrbe. Na zadnjem Lokalnem projektnem svetu, ki bo čez dober teden, bo vodstvo ekipe predstavilo zaključne rezultate in paleto izvedenih aktivnosti. Lokalni projektni svet se bo tokrat sestal na videokonferenci. Opravljeno delo so sodelujoči predstavili tudi v dveh video posnetkih: Vsak človek je pomemben in Prihodnost je v integrirani obliki. 
Še več o projektu, o pomembnih ljudeh, ki skrbijo, da je projekt tako uspešen in še čem pa v današnji oddaji S Krko naokoli, ki jo je pripravila Vanja Movrin. 

S Krko naokoli 15122020