zgank Dobra karma

Športnik iz Žalca sprejel ponudbo Turkov, se ...

Simon Blažević Svet24.si

Zvezdnik 50 odtenkov sive v vročem videospotu ...

PER-zemljaric pocivalsek Reporter.si

Upravno sodišče dalo zaušnico Zdravku ...

ženska Svet24.si

Slovenec na dopustu: Kam je zdaj sploh varno ...

dijana djudjic đuđić Necenzurirano

Dijana Đuđić posojala tudi obsojenemu tihotapcu...

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

marko-potrč, lili-žagar Njena.si

Marko Potrč o luksuzu, ki se ga ne sramujejo

Šport Zagorje

4 medalje na Slovenia open

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.11.2012 13:27

Včeraj je v Zagorju že 29. leto zapored potekal mednarodni turnir Slovenia Open v kickboxingu. V konkurenci 480 tekmovalcev iz 10 držav so na zmagovalni oder stopili tudi 4 člani Kluba tajskega boksa Krško.

Štirje od petih članov kluba, ki so nastopili na tekmovanju, so se v kickboxingu (disciplina Kick Light) pomerili prvič, prav vse pa velja pohvaliti, saj so v svojih nastopih pokazali obilo srčnosti in borben duh.

Tilen Varlec in Mitja Radej sta nastopila v kategoriji do 69 kg, za oba pa je bil usoden polfinalni nastop (Tilna je ugnal Avstrijec Manuel Petutshnig, Mitjo pa David Elsazer iz Madžarske), zato sta se morala zadovoljiti z bronasto medaljo.

Njun uspeh je z bronom v kategoriji do 84 kg dopolnil še Alen Abazovič, ki je v polfinalu priznal premoč Christophu Mallitsu iz Avstrije, David Maksl pa je v težki kategoriji (nad 89 kg) klonil šele v finalu, zanj pa je bil usoden Blaž Leben iz Domžal.

Na tekmovanju se je v dvojni funkciji znašel Iztok Keše, ki se je poleg vloge trenerja preizkusil še v bojih do 74 kg, kjer je že v prvem krogu s slovakom Jurajem Hollanom staknil poškodbo palca in po zahtevi zdravnika predčasno končal dvoboj.

Pohvaliti velja tudi Robija Planinca, ki je skupaj z Iztokom vodil ekipo in vnesel dodaten zagon v trenerski ekipi.