Ilyushin Il-96-300 Svet24.si

"Putinovo letalo" pristalo v Švici

profimedia-0370438252 Svet24.si

Slovenska družina z regresom na jahto

nova24tv, sds, janez-janša, boris-tomašič Necenzurirano

Madžari prodali Nova24TV. Razkrivamo, kdo je ...

kdo vam laze1 Reporter.si

Bumerang za Tomašiča: tožilstvo že preiskuje ...

roglic 22 pm Ekipa24.si

Primož Roglič padel! Slovenec je bil žrtev ...

mark Zuckerberg Odkrito.si

Konec ali novi začetek!?

Roglič Ekipa24.si

Ste že videli to?!? Tako si Primož Roglič ...

Šport Zagorje

4 medalje na Slovenia open

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.11.2012 13:27

Včeraj je v Zagorju že 29. leto zapored potekal mednarodni turnir Slovenia Open v kickboxingu. V konkurenci 480 tekmovalcev iz 10 držav so na zmagovalni oder stopili tudi 4 člani Kluba tajskega boksa Krško.

Štirje od petih članov kluba, ki so nastopili na tekmovanju, so se v kickboxingu (disciplina Kick Light) pomerili prvič, prav vse pa velja pohvaliti, saj so v svojih nastopih pokazali obilo srčnosti in borben duh.

Tilen Varlec in Mitja Radej sta nastopila v kategoriji do 69 kg, za oba pa je bil usoden polfinalni nastop (Tilna je ugnal Avstrijec Manuel Petutshnig, Mitjo pa David Elsazer iz Madžarske), zato sta se morala zadovoljiti z bronasto medaljo.

Njun uspeh je z bronom v kategoriji do 84 kg dopolnil še Alen Abazovič, ki je v polfinalu priznal premoč Christophu Mallitsu iz Avstrije, David Maksl pa je v težki kategoriji (nad 89 kg) klonil šele v finalu, zanj pa je bil usoden Blaž Leben iz Domžal.

Na tekmovanju se je v dvojni funkciji znašel Iztok Keše, ki se je poleg vloge trenerja preizkusil še v bojih do 74 kg, kjer je že v prvem krogu s slovakom Jurajem Hollanom staknil poškodbo palca in po zahtevi zdravnika predčasno končal dvoboj.

Pohvaliti velja tudi Robija Planinca, ki je skupaj z Iztokom vodil ekipo in vnesel dodaten zagon v trenerski ekipi.