pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Ljubljana

ACH Volley danes gosti Vojvodino

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
21.01.2016 07:38

Slovenski odbojkarski prvaki, igralci ACH Volleyja, bodo danes odigrali zadnjo tekmo sezone lige prvakov pred domačimi navijači. V Tivoliju bodo ob 18. uri gostili Vojvodino, proti kateri bodo lovili svojo prvo zmago v ligi, doslej v štirih tekmah niso osvojili niti niza, med drugim so z 0:3 izgubili tudi v Novem Sadu.

Varovanci Zorana Kedačiča, ki je pred kratkim zamenjal Bogdana Kotnika, tako da bo proti Novosadčanom debitiral v ligi prvakov, se želijo oddolžiti predvsem za slabo predstavo v Srbiji, proti preostalima tekmecema v ligi, Modeni in Gdansku, so bili tako ali tako brez realnih možnosti.

"Tako kot na vsaki tekmi želimo tudi proti Vojvodini zmagati. V prvi vrsti si želim, da bi sebi in drugim dokazali, da naša ekipa spada v ligo prvakov. V Novem Sadu smo odigrali eno slabših tekem v sezoni, zato se moramo odkupiti in odigrati veliko bolje. Motiva nam ne manjka, oni lahko imajo svoje načrte, a mi moramo biti pravi, od nas bo odvisno. Vojvodina je vsekakor premagljiv nasprotnik, mi je v Tivoliju želimo zagreniti življenje, tako kot so nam ga oni v Novem Sadu," je dejal trener ACH Volleyja Kedačič.

Ljubljančani nimajo več realnih možnosti, da se uvrstijo vsaj v poka Cev, medtem ko pri Srbih tako upanje še ostaja, zato pa v Ljubljani potrebujejo zmago.