ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

elektrika (1) Svet24.si

Ste pripravljeni na večdnevni električni mrk?

čaj, pitje čaja Svet24.si

Čaji, ki preženejo nespečnost, prehlad, ...

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

mačke, mačka Odkrito.si

Končno! Znanstveniki so potrdili, da so vse ...

mura mm 1 Ekipa24.si

NOROOO! Britanec IAN, veliki NAVIJAČ Mure, je v ...

Šport Trebnje

Aljoša Čudič nova okrepitev Trima Trebnje

Piše: STA

Čas objave:
01.07.2021 11:44

Trebanjska vrata bo po odhodu vratarja Aleksandra Tomića v prihodnji sezoni okrepil izkušeni slovenski čuvaj mreže Aljoša Čudič. Kot so danes sporočili iz rokometnega prvoligaša, je Čudič zadnja leta igral pri portugalskem Sportingu iz Lizbone, s Trimom pa je sklenil enoletno pogodbo.

Čudič je prve igralske korake naredil v Celju. Prvi ekipi se je priključil že v sezoni 2005/06 in pri 18 leti skupaj z Gregorjem Lorgerjem in Gorazdom Škofom tvoril vratarsko zasedbo.

Celjska vrata je branil do leta 2009, nato se je za kratek čas preselil v vrste francoskega velikana Pariza, leto kasneje branil v Mariboru, zatem še na Norveškem, v Katarju in na Poljskem, zadnjih šest let pa preživel pri Sportingu.


"Zahvalil bi se klubu za priložnost, da se po dolgih letih vrnem v Slovenijo. Trebanjski levi imajo za seboj najuspešnejšo sezono v zgodovini. Upam, da bom upravičil zaupanje vodstva in strokovnega štaba, obenem pa se želim boriti za vrh lige NLB in odigrati dobro sezono tudi na evropskem zemljevidu," je dejal Čudič.

V Trebnje prihaja kot pomembna okrepitev, menijo v novi sredini, ker bo v trebanjska vrata prinesel kopico izkušenj in kakovosti. Dolga leta je branil barve katarske reprezentance, obenem se v Slovenijo vrača po desetih letih.

Po Stašu Slatinku-Jovičiču, Gašperju Horvatu, Veljku Stanojeviću, Tošetu Ončevu in Vidu Miklavcu je Čudič šesta okrepitev za sezono 2021/22.