Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport

Artičani najboljši v disciplini borb

Piše: R.K.

Čas objave:
28.11.2022 11:29

Minuli vikend sta se Dejan Debelak in Ela Petan, člana artiškega Fight Cluba Shony, udeležila priprav državne reprezentance v Kranjski Gori, 12 članov njihovega tekmovalnega podmladka pa se je udeležilo Pokala Kozjanskega Zmaja v Kozjem.

Tekmovalci so nastopili v 8 kategorijah športnih borb in kar v šestih osvojili prva mesta ter bili tako med 18 klubi najboljši v disciplini borb na tekmi. Skupaj so osvojili 6 zlatih, 2 srebrni in 4 bronaste medalje.

Prva mesta so osvojili Evita Koritnik (borbe najmlajše), Izak Kerin (borbe najmlajši), Leni Bizjak (borbe deklice), Tia Libenšek (borbe mlajše kadetinje), Žiga Dimčič (borbe malčki) in Luka Dimčič (borbe dečki). Srebrni medalji sta osvojili Iva Glogovšek (borbe malčice) in Evita Koritnik (v kategoriji fantov borb najmlajših), bronaste pa Darijan in Kristijan Muždekić (borbe najmlajši), Žan Jan Boh (borbe malčki) in Maša Debelak (borbe ml. kadetinje). Alex Vinter je osvojil 5. mesto.

Za večino nastopajočih je bila to prva tekmovalna preizkušnja v borbah in v klubu so na njihove rezultate izjemno ponosni.