mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport

Božično-novoletni turnir uspel

Piše: R.K.

Čas objave:
16.12.2022 08:10

Z letošnjim tradicionalnim turnirjem so se udeleženci poklonili častitljivi obletnici NTK Krka Novo mesto, ki neprekinjeno deluje že 75 let!««

V sredo so marljivi klubski delavci NTK Krka Novo mesto s pomočjo staršev otrok, ki v letošnji sezoni pridno prihajajo na treninge, in pod vodstvom trenerke Mance Fajmut, v klubski dvorani v Drgančevju znova pripravili med člani priljubljen božično-novoletni turnir oziroma srečanje članstva.

Dvorana je bila tudi letos za vse udeležence skoraj pretesna. A seveda to ni motilo tekmovalcev, ki so se letos pomerili v kategorijah: starši, prva tekmovalna skupina, druga tekmovalna skupina in šola namiznega tenisa.

V tem zapisu omenjamo le po tri najbolj uspešne v posamičnih kategorijah, čeravno je predsednik NTK Krka Novo mesto Jernej Jedlovčnik v uvodnem pozdravu in krajšem nagovoru zbranim poudaril, da na podobnih srečanjih Krkašev v Drgančevju pravzaprav nikoli ni šlo toliko za tekmovalni uspeh kot za prijetno druženje. In res, tudi tokrat je bilo tako. Predvsem zaradi dobrot, ki so jih pripravile mamice in očetje najmlajših članov tega uspešnega novomeškega kluba, ki je letos slavil 75-letnico neprekinjenega delovanja, kar je tudi v slovenskih razmerah zelo lep jubilej. In tudi letošnji turnirček, kot so ga poimenovali nekateri, je bil poklon tej častitljivi obletnici.

Starši: 1. Marjan Kastelic, 2. Matej Somrak, 3. Jernej Jedlovčnik.

Tekmovalna skupina A: 1. Kim Kastelic, 2. Janez Jedlovčnik, 3. Matic Vertuš.

Tekmovalna skupina B: 1. Tim Rus, 2. Maj Antić, 3. Bor Rostohar.

Šola namiznega tenisa: 1. Brin Tasič, 2. Erazem Somarak, 3. Erazem Tiran.