sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Šport Kolumbija

Brežiški atleti odlični na svetovne prvenstvu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.07.2015 05:12

V Kolumbiji se je zaključilo atletsko svetovno prvenstvo za mlajše mladince. Atleti atletskega kluba Brežice so presegli vsa pričakovanja. Dosegli so dve uvrstitvi v finale, kar je zelo vzpodbuden izkopiček.

Lara Omerzu z 9. mestom v finalu skoka v višino (175cm), Nastja Modic 11. mesto v finalu z osebnim rekordom (385 cm) in Rok Doberšek v skoku s palico preko 440cm na 27. mestu.

V finalu skoka v višino je Lara Omerzu osvojila 9. mesto s 175cm. "Že zjutraj ko sem stekla v trgovino po zajtrk za kolege iz reprezentance, sem se počutila odlično. Na sami tekmi bi si lahko izborila še kakšno mesto več, a nam je pri zaletu ponagajal močan veter v prsa. Kolumbijo zapuščam v lepem spominu. Bila je zares lepa tekma."


Nastja Modic je osvojila 11.mesto z osebnim rekordom 385cm. "Nocoj je bila ena zares nora tekma, palica me je lepo metala, na naslednji višini sem prijela še tršo, a se nisem mogla tako lepo postaviti v stojo. Čutila sem, da bi lahko bila še bližje medalji, a me je med tekmo precej zmotil odhod mojega trenerja iz prizorišča, saj je bil primoran oditi na letalo domov. Še vedno sem upala na najboljše, a nekako nisem več mogla sestaviti skoka. Upam, da bo naslednjič naše vodstvo imelo več posluha in sreče pri načrtovanju potovanj. "