Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Šport Manchester

City in Real v Madrid brez golov

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
27.04.2016 08:06

Nogometaši Manchester Cityja in madridskega Reala so se na prvi polfinalni tekmi lige prvakov razšli z neodločenim izidom 0:0. Povratna tekma bo prihodnjo sredo v Madridu. Nocoj ob 20.45 uribosta prvo polfinalno tekmo igrala še Atletico Madrid in Bayern.

Manchester City, ki prvič igra v polfinalu tega tekmovanja, je proti desetkratnim evropskim zmagovalcem na uvodnem obračunu iztržili neodločen izid. Real, ki je že 27. v polfinalu lige prvakov (šestem zapovrstjo), pa brez Cristiana Ronalda prav tako ni našel poti do mreže tekmeca, je enkrat zatresel okvir vrat.

Prvi polčas ni postregel z najbolj razburljivo igro. Ekipi sta le poredkoma prišli do zaključnih strelov, pri tem je bil še bolj zadržan Real, pri katerem je manjkal poškodovani prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo (španski mediji poročajo, da ne bo mogel nastopiti niti na povratni tekmi), med odmorom pa je zaradi poškodbe moral iz igre še Karim Benzema.


V drugem polčasu je najprej zagrozil zvezdnik domačih Sergio Agüero, ko je s 17 metrov meril previsoko, malce pozneje pa na drugi strani Sergio Ramos s strelom z glavo ni povzročil preveč dela Joeju Hartu.

V 71. minuti je s strelom z glavo Jese zadel prečko domačih vrat, štiri minute pozneje pa je bil malce premalo natančen še Gareth Bale. V 79. minuti je po kotu z glavo nevarno meril Casemiro, Hart pa je bil znova na mestu.