zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Kočevje

Članskemu rokometu v Kočevju jemlje sapo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.07.2015 07:43

Seznamu številnih kočevskih športnih klubov, ki so že zbrisani s seznama uspešnih, nekoč pa bili ponos mestu in tudi v slovenskih razmerah primer, kako sta šport in gospodarstvo šli skupaj, se bo lahko kmalu pridružil tudi moški rokometni klub Grča.

Nazadovanje kluba se je začelo po dodatnih kvalifikacijah in uvrstitvi v prvo B ligo, 2008. Namesto, da bi temelje gradili na domačih igralcih in redkih okrepitvah, so se odločili drugače. Zaradi vse bolj šibke klubske blagajne in tudi kadrovske podhranjenosti, tako trenerske kot igralske, v treh zadnjih letih ,je Grča lani neslavno končala tekmovanj v drugi ligi brez osvojenih točk, letos pa jih je zbrala le pet. »Pričakovali smo več, a smo z doseženim vendarle zadovoljni, » je dejal trener Robert Burnič.


Po več kot desetih letih dokaj uspešnega sodelovanja z Rokometnim klubom Riko Ribnica, ki je sosedom vedno izposojala določene igralce, se bo kot, kaže, to sodelovanje letos prekinilo. Menda nihče izmed mlajših Ribničanov ni pripravljen iti v Kočevje, nekateri so se raje odločili v bližnji Ig oziroma Ivančno Gorico, kluba, ki igrata v prvi B ligi.

Robert Burnič, ki je tudi predsednik kluba je prepričan, da bodo vendarle lahko za tekmovanje prijavili tudi člansko ekipo, ostale mlajše selekcije pa zagotovo.

V primeru igranja v drugi ligi, se bodo priprave začele predvidoma v začetku septembra, prvenstvo pa 4. oktobra.

Robert Burnič o sezoni


Robert Burnič o prihodnosti