atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport

Danes pomembna tekma v Podčetrtku

Piše: R.K.

Čas objave:
03.04.2023 08:23

Košarkarji Krke bodo v 23. krogu Lige Nova KBM danes ob 18.00 gostovali pri Termah Olimia v Podčetrtku. Krkaši želijo z zmago obdržati vodilno mesto na lestvico.

Krkaši imajo do sedaj 18 zmag in štiri poraze, košarkarji iz Podčetrtka pa 11 zmag in prav toliko porazov. V obeh dosedanjih tekmah so Krkaši slavili. Konec oktobra je v Novem mestu bilo 82:75, sredi januarja v Podčetrtku pa 98:79.

Liga NKBM, 23. krog, 3.4.

Terme Olimia – Podčetrtek (18.00)

Izjava pred tekmo:

Gašper Okorn, trener Krke: »Teden, ki je za nami, smo res dobro izkoristili in po dolgem času kakovostno trenirali, vsaj tak je občutek. Upam, da bo kaj od tega v Podčetrtku že vidno tudi na igrišču. Delamo vse, da bi bili 12. aprila, ko se začne zaključni turnir 2. ABA lige v Domžalah, v neki pravi formi, tako da tekmo v Podčetrku gledamo izključno iz tega zornega kota. Sem optimist, saj smo se nekako pobrali po šoku, ko smo izgubili visoke igralce. Mate Vucić je treniral ves teden, a ni v igralski formi, saj mu manjkajo minute v igri. Je pa še dovolj časa, da se vrne v pravi podobi. Zahvalil bi se tudi mladinskemu pogonu kluba, ekipi in trenerju, ki nam je brez pomisleka poslal tri mladince, da lahko treniramo normalno. O Podčetrtku pa tole: so izkušeni in doma vedno nevarni. Mi bomo poskušali zmagati in tako zadržati prvo mesto na lestvici. Rezultat je seveda pomemben, a kot rečeno, me bolj zanima to, da bomo mi čez dobrih deset dni izgledali tako, kot je treba.«

Gašper Okorn pred tekmo proti Podčetrtku