kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

žan vipotnik maribor mm Ekipa24.si

Maribor je našel naslednika Žana Vipotnika? ...

Kraljica pin-upov iz 50 Odkrito.si

Srhljiva zgodba kraljice pin-upa

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Šport Novo mesto

Dušan Rajović za konec Grške turneje drugi

Piše: KK Adria Mobil

Čas objave:
10.03.2019 20:13

Tridnevna dirka po Rodosu se je zaključila s skupinskim sprintom v zadnji etapi. Dobil ga je Norvežan Herman Dahl (Joker Fuel of Norway), ki je premagal Srba Dušana Rajovića. Slednji se je moral moral zadovoljiti z drugim mestom, kar pa je še vedno odličen rezultat. V skupnem seštevku ni prišlo do velikih sprememb.

Današnja etapa je bila zelo hitra dokler niso pobegnili štirje kolesarji med katerimi je bil tudi Žiga Horvat (Adria Mobil Cycling). Proti koncu dirke pa se je na čelo postavila ekipa BEAT Cycling Club vodilnega kolesarja na dirki in proti koncu dirke ulovila ubežnike. Sledil je sprint glavnine, ki se ni končal po Adriinih željah, kajti padec v zaključku je Dušanu Rajoviću onemogočil napad za novo zmago in se je moral tokrat zadovoljiti z drugim mestom.

Dušan Rajovič: "Ekipa me je v zaključku etape pripeljala do dobrega položaja za sprint, vendar je prišlo v prav zadnjem ovinku do padca, in za nekaj trenutkov sem bil 'zaprt'. Dal sem vse od sebe, ampak višje od drugega mesta danes ni šlo. Lepše bi bilo zaključiti z zmago, ampak tudi drugo mesto ni slabo."

Skoraj 182 kilometrov dolga zaključna etapa dirke se je zaključila v samem centru mesta Rodos, pred tem pa so morali kolesarji premagati več kot 2000 višinskih metrov, kar pa ni prineslo spremembe v skupnem seštevku. Zmagovalec dirke je Martijn Budding, naš najboljši kolesar pa je Radoslav Rogina na 14. mestu."Grška" ekipa se zdaj vrača domov, pred KK Adrio Mobil pa je že prihodnji teden štiridnevna dirka Istrska pomlad.Foto: Nassos Triantafyllou